Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Vrouwentong (sansevieria) op kantoor

    Vrouwentong (sansevieria) op kantoor

    De vrouwentong is een ideale plant voor mensen die iets minder goed zijn in het onderhouden van planten. Niet iedereen wordt immers met groene vingers geboren. Gelukkig zijn er onderhoudsvriendelijke planten die niettemin bijzonder mooi zijn. De vrouwento Lees meer

  • Drakenbloedboom op kantoor

    Drakenbloedboom op kantoor

    De drakenbloedboom heeft wel een heel bijzondere naam! Wanneer de bast of de bladeren van deze plant worden ingesneden, komt er een roodachtig hars uit. Deze hars staat vanwege historische overtuigingen ook wel bekend als drakenbloed, omdat mensen toenter Lees meer

MEER BLOGITEMS