Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Kamerpalm (zz plant) op kantoor

    Kamerpalm (zz plant) op kantoor

    De kamerpalm is een plant, die eigenlijk overal en altijd te plaatsen is. Deze mooie palm met de officiële benaming Zamioculcas zamiifolia behoort tot de Aronskelkfamilie (Araceae) en is sinds de jaren ’90 erg populair in Europa. Oorspronkelijk komt de pl Lees meer

  • Moswand of mosmuur op kantoor: mogelijkheden en voordelen

    Moswand of mosmuur op kantoor: mogelijkheden en voordelen

    Groene toevoegingen in huis en op kantoor bestaan natuurlijk al geruime tijd. Kantoorplanten zijn hier een bekend voorbeeld van. Een groene toevoeging aan een binnenruimte heeft immers ruimschoots bewezen zowel mooi als nuttig te zijn. Tegenwoordig onts Lees meer

MEER BLOGITEMS