Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Laad je gsm op met een plant, de toekomst?

    Laad je gsm op met een plant, de toekomst?

    Mensen hebben vaak opladers in overvloed, maar dat kan snel tot het verleden behoren. De spaanse start-up Arkyne technologies is bezig met het ontwikkelen van een systeem waarmee een smartphone kan opladen via een plant. Genaamd : Bioo - Lite - systeem. Lees meer

  • Floraliën Gent 2016

    Floraliën Gent 2016

    Voor het eerst in 35 jaar keerde dit historisch groen - en bloemenfestival terug naar het Gentse stadscentrum. Van boeiende inspiratietuinen, adembenemende bloemencreaties en florale worskhops is deze editie een onvergetelijk ervaring geweest voor het ga Lees meer

MEER BLOGITEMS