Planten voor een beautysalon?

Planten voor een beautysalon?

Planten voor een beautysalon?

Je beautysalon opfrissen met wat groen? Yes, een super goed idee! Planten zijn erg trendy en hebben enorm veel leuke voordelen. Bovendien zijn ze ook nog eens fiscaal aftrekbaar, hoera! Waarom zou je als eigenaar van een beautysalon investeren in planten?

Een groener en gezonder beautysalon

Je beautysalon? Dat is een plaats waar mensen tot rust komen. Even willen bekomen van een zware werkdag- of week en helemaal zen weer buiten komen. Natuurlijk wil je dat je klanten direct een rustgevend en aangenaam gevoel hebben als ze bij je binnenkomen.

Meer groen brengen in jouw zaak?

Een beetje groen: helemaal tot rust en zen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat planten in een ruimte een aanzienlijk positief effect heeft op het welzijn van de mensen die zich in de ruimte bevinden. Het maakt hen rustiger, geeft hen minder stress en ze voelen zich over het algemeen gewoon een pak beter.

Wist je dat zelfs door enkele minuten naar een foto van een plant te kijken, je rustiger kan worden? Stel je voor wat échte, grote planten in een ruimte met je doet! Dat gun je je klanten toch ten zeerste, of niet?

Planten zorgen voor betere werknemers

En niet alleen jouw klanten zullen zich beter voelen in hun vel, ook jouw werknemers hebben baat bij meer planten! Uit onderzoek blijkt werknemers productiever worden door een beetje groen op de werkplek en ook nog eens minder ziek worden.

Planten in je zaak: gezondere lucht

Planten zien er niet alleen erg leuk en hip uit, ze hebben ook een praktische functie: ze zuiveren de lucht in de ruimte! Planten nemen CO2 op en neutraliseren schadelijke stoffen in de lucht. Op die manier zorgen ze voor een verbeterde luchtkwaliteit én een hogere luchtvochtigheid. Bovendien werken ze ook nog eens geluiddempend, wat de akoestiek in een ruimte kan bevorderen.

Planten leasen: een voordelige investering

Mooie, grote planten zijn niet goedkoop, dat is algemeen geweten. En bovendien hebben deze ook nog verzorgen nodig. Een investering van geld en tijd.

Gelukkig biedt Any Green de ideale oplossing: planten leasen inclusief onderhoud. Planten leasen in plaats van de te kopen heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je een investering doet die je zeker wat oplevert. Je blijft binnen budget en hoeft je gene zorgen te maken dat de planten het begeven. Twee vliegen in één klap!

Jouw groen beautysalon met Any Green

Wil je graag de mogelijkheden voor jouw salon bespreken met een groen expert? De specialisten staan je met plezier te woord! Samen gaan we kijken naar jouw stijl en welke planten hier het beste in zouden passen. Daarna maken we een plan van aanpak op en gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Heb je vragen over het leasingplan van de planten en de regeling voor het onderhoud? Bij ons kan je dagelijks terecht met al je vragen. Bel of mail ons! Wil je graag direct een afspraak maken met één van onze experten? Contacteer ons vandaag nog!

Meer blog items