Onderhoud

Onderhoud van uw planten nodig?

Any Green verkoopt en verhuurt niet alleen planten. Je kan bij ons ook terecht voor het onderhoud van je groene kantoorgenoten. Planten hebben water, voeding, licht en verzorging nodig. Heb je zelf geen groene vingers, dan verliezen de planten al snel hun levensvreugde. Onze plantenexperten nemen die verzorging graag van je over. Zo geniet jij van alle voordelen van planten op het werk zonder zelf een vinger te hoeven uitsteken.

Gun uw planten een regelmatig onderhoud

Houd je planten in topvorm

Planten zijn levende dingen. Ze groeien, bloeien, kunnen ziek worden en moeten eten en drinken krijgen. Planten moet je dus goed onderhouden en elke plant vereist een specifieke verzorging.

Het is belangrijk dat het onderhoud van planten regelmatig en correct gebeurt. Planten moeten natuurlijk tijdig water krijgen, maar ze moeten ook meststoffen toegediend krijgen. Dat is minstens even belangrijk om de plant gezond te houden. Enkel met de nodige verzorging blijven planten er goed uitzien. Heb je zelf geen groene vingers? Laat het onderhoud van je kantoorplanten dan over aan een échte professional. Zo kan jij je zorgeloos concentreren op de belangrijke zaken.

Verzorging op maat

Bij Any Green nemen we de verzorging van planten heel serieus. Planten verzorgen is ons vak en we nemen de verzorging van planten op kantoor graag van je over. Wat kan je dan verwachten van onze professionele plantenverzorgers?

  • We komen altijd stipt langs voor het afgesproken onderhoud.
  • Natuurlijk geven we de planten water (al hopen we dat je dat ook gedaan hebt wanneer we er niet waren), maar we gaan veel grondiger te werk.
  • We analyseren de bodem van de planten om zo te achterhalen of de planten op je kantoor iets tekort komen.
  • We houden ook rekening met de lichtintensiteit, het type glas op kantoor en de posities van de airconditioning.
  • Op die manier kunnen we optimale omstandigheden creëren voor de planten in je bedrijf.
  • Onze verzorgers dienen meststoffen toe wanneer dat nodig is en stoffen de planten ook af zodat ze optimaal zuurstof kunnen produceren.
  • Bij grotere planten snoeien we ook op bepaalde momenten.

Heeft een bepaalde plant bruine blaadjes? Of heeft een plant te kampen met een ander probleem? Dan gaan we na wat er precies mis is en zorgen we voor een efficiënte behandeling. Indien een plant ziek zou worden, komen we meteen langs om de plant kosteloos te vervangen door een gezond exemplaar.

plantenverhuur

Waarom de verzorging van planten aan professionals overlaten?

De verzorging van je planten overlaten aan een professional is een goed idee. Zeker wanneer er veel planten in je bedrijf staan en wanneer die planten verschillende verzorgingstypes vereisen. Planten onderhouden is niet altijd gemakkelijk. Bepaalde planten hebben meer water en licht nodig dan andere of moeten vaker bemest worden. Het kan dus een behoorlijke klus worden om je planten op de juiste manier te onderhouden. Zit er geen plantenkenner tussen je werknemers, dan laat je de verzorging van de planten beter over aan een professional.

Onze plantenexperten garanderen je een professionele verzorging. Zo ben je er zeker van dat je planten lange tijd gezond blijven. Je wil natuurlijk niet investeren in een heleboel planten om ze dan enkele maanden later te zien aftakelen.

Wanneer kan je onze professionals inschakelen voor de verzorging van je planten

Je kan steeds een beroep doen op onze professionals. We nemen de verzorging van kantoorplanten graag van je over.

Bij Any Green kan je planten huren, leasen of kopen. Koop je een plantenpakket, dan kan je er optioneel de verzorging bijnemen. Kies je ervoor om de planten te huren, dan zit verzorging daarbij inbegrepen. Onze plantenverzorgers komen om de twee weken langs om ervoor te zorgen dat je planten tiptop in orde blijven. Je hoeft niets meer zelf te doen, wij nemen alle taken van je over.

Planten onderhouden op kantoor? Any Green helpt je graag!

Wil je het onderhoud van de planten op kantoor graag overlaten aan professionals? De experts van Any Green helpen je met veel plezier om de groene oase op jouw kantoor gezond te houden. We geven de planten water en meststoffen, snoeien wanneer nodig en verzorgen of vervangen zieke planten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer