Planten huren

Planten huren? Plantenverhuur is onze specialiteit

Ben je niet klaar om planten te kopen voor je bedrijf? Of heb je geen zin om de planten te onderhouden? Dan kan je er ook voor kiezen om planten te huren. Onze experten bespreken met jou welke planten het goed zullen doen op jouw kantoor. We komen ze plaatsen en periodiek onderhoud is inbegrepen. Om de zoveel tijd kan je de planten ook veranderen om zo wat afwisseling te creëren.

Planten huren voor een gezonde en aangename omgeving?

Huur planten voor op kantoor

Je hoeft geen tientallen planten te kopen om je kantoor van groen te voorzien. Ook huren is mogelijk. Meer zelfs, het is onze specialiteit bij Any Green.

We helpen je planten selecteren uit ons enorme aanbod. Onze experten komen graag eerst langs om de lichtintensiteit te kunnen inschatten. Zo kunnen we je goed adviseren en garanderen dat de planten uitstekend zullen gedijen in je kantoor.

Van kleine kamerplanten tot torenhoge palmbomen, bij Any Green kan je het allemaal huren. Planten zijn bovendien veel meer dan decoratiestukken alleen. Ze verbeteren de luchtkwaliteit ook aanzienlijk. Sommige planten kan je gerust luchtzuiveraars noemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een lepelplant, de chamaedorea of de areca palm. Je werknemers zullen zo niet alleen tussen leuke planten zitten, maar kunnen ook werken in een gezond binnenklimaat.

Je krijgt meer dan planten alleen

  • Kies uit ons enorm aanbod:
    van kleine planten huren tot vijgenbomen en palmbomen huren
  • Vraag ons advies over de beste planten voor uw omgeving
  • Tweewekelijks professioneel onderhoud inbegrepen
  • Om de twee jaar kan u nieuwe planten kiezen
  • Minimum engagement van 24 maanden

plantenverhuur

Onderhoud inbegrepen

Wanneer je planten koopt of huurt, moeten die natuurlijk onderhouden worden. Koop je planten, dan kan je ze ofwel zelf verzorgen of een beroep doen op onze verzorgingsdienst. Beslis je om planten te huren voor je kantoor, dan zit een tweewekelijkse onderhoudsbeurt inbegrepen.

Onze professionele plantenverzorgers komen dan bij je bedrijf langs om ervoor te zorgen dat de planten in tiptop conditie blijven. Elke plant heeft een specifieke verzorging nodig en het is belangrijk dat die onderhoudsbeurten ook effectief plaatsvinden. Enkel zo blijven planten gezond.

Wat komt allemaal kijken bij zo’n onderhoudsbeurt? Water geven natuurlijk, maar onze plantenverzorgers gaan grondig te werk. De bodem wordt geanalyseerd en indien nodig worden meststoffen toegediend. We stoffen de planten ook af en snoeien overbodige takken. Slechte blaadjes worden weggenomen en als een plant zou lijden aan een ziekte, dan vervangen we die.

Kies nieuwe planten om de twee jaar

Een groot voordeel van planten huren bij Any Green is dat je om de twee jaar een nieuw plantenpakket kan kiezen. Ben je uitgekeken op die ene palm? Dan vervangen we die graag door een heel andere plant. Of wil je graag een nieuwe tropische plant in huis nemen? Dat brengen we dat voor elkaar! Dankzij die nieuwe lading planten krijgt je kantoor een hele nieuwe look. De werknemers zullen dat zeker weten te appreciëren.

planten huren

Waarom planten huren op kantoor?

Wetenschappers zijn het unaniem eens: planten op kantoor bieden een grote meerwaarde. In kantoren is de luchtkwaliteit vaak niet optimaal. De lucht is droog en verluchting is niet altijd optimaal. Planten hebben een zuiverende werking en nemen CO2 op, maken zuurstof aan en kunnen zelfs schadelijke stoffen neutraliseren.

En dat komt je werknemers ten goede. Onderzoek heeft uitgewezen dat planten op kantoor de creativiteit en productiviteit van werknemers met respectievelijk 45 procent en 38 procent kunnen verhogen. Dat komt enerzijds door de betere luchtkwaliteit, maar ook omdat planten een ontspannen sfeer creëren in de ruimte. Werknemers voelen zich thuis, vrolijk en ervaren minder stress. Je zou als werkgever dus kunnen stellen dat planten op kantoor een investering zijn die je snel hebt terugverdiend!

De 7 voordelen van planten op kantoor

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat planten op kantoor een grote meerwaarde bieden en de creativiteit van productiviteit van medewerkers verhogen. 
Lees hier meer over de 7 voordelen van planten op kantoor

Hoe werkt dat, planten huren?

Bij Any Green verwachten we niet dat je alles van planten kent. Wil je planten huren (of kopen), dan komen we eerst bij jou op kantoor langs. We scannen de ruimtes en gaan na hoeveel licht er binnenvalt, waar er rechtstreeks zonlicht is, waar airconditioning hangt en hoeveel ruimte er is voor planten. Daarna gaan we samen met jou aan de slag. Vertel ons hoe jouw ideale werkomgeving eruitziet en welke planten je mooi vindt. We selecteren daarna zorgvuldig planten die het goed zullen doen op jouw kantoor en we stellen een plantenpakket samen.

We verwachten niet dat je een echte plantenkenner bent. Vertel ons over jouw ideale werkomgeving en toon ons hoe je kantoor eruitziet. Dan zoeken we samen de juiste planten. Zo ben je er zeker van dat je omringd wordt door planten die je mooi vindt en het ook uitstekend zullen doen op je kantoor. We laten je de plantenbakken uitkiezen en komen de planten niet veel later installeren.

Er geldt een minimum engagement van 24 maanden voor wie planten wil huren.

Planten huren? Any Green helpt je graag!

Wil je je bedrijf graag aankleden met planten? De experts van Any Green helpen je met alle plezier om van jouw kantoor een groene oase te maken! We nemen je kantoor onder de loep en stellen een plantenpakket samen rekening houdend met jouw voorkeuren. Neem vrijblijvend contact met ons op.