Planten leasen

Lease uw plant bij Any Green

Planten leasen voor een aangenaam, gezond en productief kantoor

U wilt graag extra groen bij u op kantoor, maar de juiste planten kiezen en correct verzorgen blijft een uitdaging. Investeren in mooie, grote planten is erg leuk voor uw medewerkers en uzelf, tot die plantjes doodgaan. Dankzij de optie om planten te leasen, is dat probleem helemaal van de baan. Lees verder waarom dit voor u de ideale oplossing is.


Kantoorplanten zijn de investering waard

Planten dragen aanzienlijk bij tot het verbeteren van de luchtkwaliteit en het verhogen van de luchtvochtigheid. Ze nemen CO² op, en neutraliseren schadelijke stofdeeltjes en dampen van kopieerapparaten, printers en computers. Bovendien werken ze geluidsdempend, rustgevend en stressverlagend. Dit alles zorgt ervoor dat uw werknemers zich beter voelen en hun productiviteit verhoogt, wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Een studie in Nederland concludeerde dat 5 minuten kijken naar een foto van planten zelfs al helpt om rust te geven aan mensen, dus geef uw medewerkers wat extra zuurstof en kies voor een kantoor met voldoende leven. Minder stress en lawaai zorgt ervoor dat uw werknemers zich beter in hun vel voelen, met een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim als gevolg.

Lease dus een plant, het is een investering die snel terugverdiend is.


Zorgeloos genieten van planten op kantoor?

Planten leasen in plaats van kopen: de voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan planten leasen in plaats van ze te kopen, maar het grootste voordeel is toch dat u volledige zekerheid hebt over wat uw investering oplevert. En dat u extra groen op uw kantoor kan realiseren binnen uw budget, want planten komen in alle vormen en maten.

Budgetvriendelijke kantoorplanten

Samen met u kiezen we de juiste planten voor uw kantoor. Onze ervaring laat ons advies te verlenen over welke planten het bij u goed zullen doen binnen het budget dat u voorzien heeft.

Ook overlopen we met u de opties, aangezien een aantal factoren zullen bepalen wat de kost van uw kantoorbeplanting is:

  • het aantal planten,
  • het type plantenbak,
  • de onderhoudsfrequentie,
  • de bodemcultuur van de planten.

Die flexibiliteit laat ons toe om voor u de ideale oplossing te vinden.

Planten leasen: comfortabel en voordelig

Misschien wilde u altijd al een paar grote bananenplanten op kantoor, of zo’n populaire Monstera. Dan wilt u liever niet dat ze doodgaan, aangezien de aankoopprijs voor dergelijke meer exclusieve planten niet mals is. Bij het leasen van planten hoeft u zich daar echter geen zorgen om te maken.

Meer nog, u hoeft zelfs niet naar de planten om te kijken. Het onderhoud is inbegrepen en mocht het nodig zijn, worden de planten die het minder doen vervangen. Zo blijft uw kantoor altijd groen en gezond.

Nog een voordeel: wilt u graag eens een andere plant? Ook dat is mogelijk bij het leasen van kantoorplanten. Want net zoals u af en toe uw kantoor opfrist, vernieuwt u misschien ook graag eens uw plantendecor?

U kiest, least en Any Green doet de rest

  • Volledig naar smaak dankzij ons enorm aanbod: van kleine planten tot vijgenbomen en palmbomen leasen
  • Professioneel advies over de beste planten voor uw kantoor of interieur
  • Tweewekelijks professioneel onderhoud inbegrepen
  • Na afloop van het contract zijn alle planten, plantenbakken en decoraties uw eigendom
  • Minimum engagement van 36 maanden

Interesse in planten leasen op kantoor?