Binnentuinen

Binnentuin laten aanleggen?

Een binnentuin is een plek waar je even tijd kan nemen om tot rust te komen. Werknemers nemen er pauze om daarna weer volop aan de slag te gaan. Ook bezoekers, klanten en leveranciers voelen zich er meteen thuis. Maar ook thuis kan een binnentuin voor een zalig gevoel zorgen. Het is de perfecte plaats om rustig een boek te lezen of aan een creatieve hobby te werken.


Lees meer

Onze werkwijze voor binnentuinen

Bij het ontwerpen van een binnentuin geven we advies over temperatuur, luchtvochtigheid, grondsamenstelling en verlichting. De beplanting is afhankelijk van jouw wensen en stijl. Wie een tropische uitstraling wil, kiest vaak voor palmbomen. Voor een inheemse look zijn ficusbomen een goede optie. Al onze bomen acclimatiseren minimum 1 jaar in serres waardoor ze later weinig bladeren verliezen. Voor binnentuinen kiezen wij ook altijd voor groenblijvende planten zodat er bijna geen bladafval is 
Uiteraard onderhouden wij ook graag uw binnentuin. Dit omvat het gieten, afstoffen, snoeien, toedienen van meststoffen, analyseren van de bodem en het eventueel bestrijden van ziektes. Wordt een plant plots ziek? Dan komen we meteen langs en wordt de zieke plant kosteloos vervangen.