Kantoorplanten

Kantoorplanten kopen of huren bij Any Green. Kies uit ons enorm aanbod:

  • Van kleine kantoorplanten tot vijgenbomen en palmbomen
  • Vraag ons advies over de meest geschikte planten voor uw kantoor
  • Professioneel onderhoud op aanvraag en houden rekening met de afmetingen van je kantoor of werkplek

Waar hou ik rekening mee bij het kiezen van kantoorplanten?

Je bent overtuigd van het nut van kantoorplanten maar welke planten kies je uit het gigantische aanbod? Volgens een artikel op Jobat.be zijn er eenvoudige tips om planten te kiezen die geschikt zijn voor kantoren.

  • Kies voor planten die weinig daglicht en onderhoud vragen
  • Opteer voor planten die droge lucht kunnen verdragen en bestand zijn tegen ziekten
  • Planten die veel water afgeven en zorgen voor een continue luchtvochtigheid van 40% zijn ideaal

De onderstaande Dracaena, bananenplant en ficus zijn een drietal voorbeelden van kantoorplanten. Maar in ons grote aanbod vind je nog veel meer planten die perfect passen bij jouw kantoor.

 bananenplant op kantoorFicus kantoorplant

De juiste planten kopen voor uw bedrijf of kantoor?


Misschien wil je ook wel creatieve keuzes maken met je kantoorplanten. Je hoeft het niet per se op gewone potten en plantenbakken te houden. Denk bijvoorbeeld aan klimplanten of hangplanten die zich van een schap een weg naar beneden kunnen banen. Daarnaast zijn ook groene muren en moswanden leuke opties voor bedrijven.

Misschien wil je wel het logo van je bedrijf in een levende groene versie steken en een ereplaats geven? Een echte eyecatcher voor klanten die langskomen!. Ook daarvoor hebben we tal van opties.

groene muur bureau

Kantoorplanten kopen of huren voor een aangename werkplek

Maak van uw kantoor een aangename werkomgeving met kantoorplanten. Bovendien is het een stijlvol visitekaartje voor bezoekers zoals klanten en leveranciers. Denk ook aan de gezondheid van de werknemers.

Kantoorplanten zorgen voor extra zuurstof en verhogen zo de inspiratie en creativiteit. Meer zuurstof leidt ook tot een daling van klachten als vermoeidheid en hoesten. Zo dragen kantoorplanten bij tot een vermindering van stress en ziekteverzuim.