Kunstbomen

Namaak bomen, artificiële bomen en kunstbomen

Kunstbomen zijn aan een stevige opmars bezig. De artificiële bomen van Any Green zien er bijzonder realistisch uit. Ze zijn ideaal wanneer je een beetje groen wil op plekken waar bomen niet kunnen groeien of wanneer je een onderhoudsarm groen alternatief zoekt. Onze kunstbomen fleuren grijze ruimtes helemaal op.

Waarom kiezen voor kunstbomen in of rond uw gebouw?

  • Keuze uit een ruim aanbod kunstbomen.
  • Vraag onze experts vrijblijvend om advies
  • Kunstbomen van topkwaliteit
  • Geen verzorging nodig maar toch levensecht en rustgevend
  • Breng sfeer en kleur op die plaatsen waar echte planten niet kunnen overleven

Levensechte kunstbomen

De kwaliteit van artificiële bomen is er de laatste jaren bijzonder goed op vooruit gegaan. Waar je vroeger makkelijk een kunststof boom kon onderscheiden van een echte, is dat nu toch een stuk minder evident op het eerste gezicht.

Onze namaakbomen zien er zeer natuurgetrouw uit. We besteden heel wat zorg en aandacht aan de details die het uitzicht van een boom bepalen en we werken met materialen zoals kunstzijde van hoge kwaliteit. Any Green beschikt over een ruim assortiment aan kunstbomen en artificiële planten voor binnen en buiten. We helpen je graag om de juiste kunstboom voor jouw woning, kantoor of gebouw uit te kiezen. Vraag onze experts vrijblijvend om advies.

Kunstbomen, artificiële en namaakbomen brengen sfeer in de binnenomgeving

Net omdat ze er zo levensecht uitzien worden kunstbomen, artificiële planten en namaakbomen tegenwoordig vaak gebruikt voor binnentuinen in kantoorgebouwen, winkelcentra, bedrijfshallen en ontvangstruimtes. Ze hebben geen onderhoud nodig en ze stralen toch een aangename sfeer uit in de binnenomgeving. Dat heeft dan weer een positieve invloed op werknemers, klanten en bezoekers die het gebouw bijna dagelijks betreden. Ze zijn een waardevol alternatief voor een groene touch op die plaatsen waar dat niet lukt met echte planten.

Kunstbomen vormen een alternatief voor ietwat donkerder plaatsen of koude doorgangen waar een boom wel zou passen, maar waar het onmogelijk is om een echte te planten. Kunstbomen zijn een goede manier om toch een natuurlijke groene sfeer te creëren, daar waar echte planten niet of nauwelijks kunnen overleven. Of voor wie het onderhoud van echte planten niet zitten, vindt met artificiële bomen een onderhoudsvrije oplossing.

Wil je graag een kunstboom in het interieur? Any Green helpt je graag

Zou je graag een beetje meer groen zien, maar behoort een echte boom niet tot de mogelijkheden? Dan helpt Any Green je graag uit de nood met een kunstboom. We komen met veel plezier bij je langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Samen kiezen we dan voor de juiste namaakboom. Maak vandaag nog een afspraak.


Lees meer

Waarom kiezen voor kunstbomen?

Groen op plaatsen waar bomen niet kunnen groeien

Valse bomen zijn een waardevol alternatief voor een groene touch op die plaatsen waar dat niet lukt met echte planten. Kunstbomen vormen een alternatief voor ietwat donkere plaatsen of koude doorgangen waar een boom wel zou passen, maar waar het onmogelijk is om een echte te planten. Kunstbomen zijn een goede manier om toch een natuurlijke groene sfeer te creëren, daar waar echte planten niet of nauwelijks kunnen overleven.

Geen verzorging nodig

Net omdat kunstbomen er zo levensecht uitzien worden artificiële planten en namaakbomen tegenwoordig vaak gebruikt voor binnentuinen in woningen, kantoorgebouwen, winkelcentra, bedrijven en ontvangstruimtes. Wie het onderhoud van echte planten niet ziet zitten, vindt in artificiële bomen een onderhoudsvrije oplossing. Ondanks de artificiële aard van de boom, creëert de valse plant toch een aangename sfeer. Dat heeft dan weer een positieve invloed op werknemers, klanten en bezoekers die het gebouw binnen wandelen.

Kunstbomen kunnen in huis of op kantoor

Kunstbomen kunnen zowel in je interieur thuis als op kantoor geplaatst worden.

Wil je graag een citroenboom of een karaktervolle olijfboom in je tuin verwerken, maar laat het Vlaamse klimaat dat niet toe? Dan brengt een kunstboom de oplossing. Onze kunstbomen zijn erg zorgvuldig gemaakt en zien er levensecht uit. Zo geef je die Mediterraanse feel aan je tuin zonder ’s winters terug afscheid te moeten nemen van je geliefde blikvangers. Of heb je een schaduwrijke binnentuin die je graag zou opfleuren met wat groen? Dan zijn de kunstbomen van Any Green een goede optie. Ze hebben geen licht nodig om te groeien en fleuren de boel op.

Kunstplanten, en ook kunstbomen, worden ook vaak verwerkt in kantoorruimtes, hotels, scholen en restaurants. Hun onderhoudsarme aard maakt ze ideaal voor dat soort plekken. Geen enkele werknemer kan vergeten om de planten water te geven en niemand hoeft bladeren te harken of takken te snoeien. En toch kunnen klanten en bezoekers van al dat groen genieten. En wedden dat niemand zal opmerken dat het om valse bomen gaat?

Tip: kantoren en bedrijven lenen zich ook uitstekend tot artificial green walls. Dat is een grote verzameling valse planten die verticaal op de muur gemonteerd worden. Je kan zo dus een hele muur in je bedrijf met valse (maar heel erg realistische) planten bedekken. Je geeft je bedrijf op die manier een wauw-factor en werknemers zullen de plantenmuur zeker weten te appreciëren.

Namaakbomen voor binnen én buiten

Onze namaakbomen kunnen binnen én buiten geplaatst worden. Wanneer je de artificiële boom buiten wil neerpoten, is het wel belangrijk dat de boom behandeld is. Regen, sneeuw en hagel zullen de valse boom dan niet kunnen aantasten.

Natuurlijk bieden we ook alle soorten potten aan. Je vindt gegarandeerd een bloempot die bij je interieur en de boom past. Of je nu kiest voor een stijlvol stenen exemplaar, een metalen blikvanger of een rustgevende keramieken bloempot, we hebben het allemaal in ons assortiment.