Kunstbomen

Namaak bomen, artificiële bomen en kunstbomen

  • kies uit ons ruim aanbod kunstbomen.
  • Vraag ons vrijblijvend om advies
  • Kunstbomen van topkwaliteit
  • Geen verzorging nodig maar toch levensecht en rustgevend
  • Breng sfeer en kleur op plaatsen waar echte planten niet kunnen overleven

Lees meer

Net levensecht

De kwaliteit van kunstbomen, artificiële bomen en namaakbomen is er bijzonder op vooruit gegaan. Dankzij de moderne technieken moet u al een specialist zijn om ze te kunnen onderscheiden van de echte. Onze bomen zien er zeer natuurgetrouw uit dankzij de aandacht die besteed wordt aan alle details en de hoogstaande kwaliteit van het gebruikte materiaal. Any Green beschikt over een ruim assortiment aan kunstbomen en artificiële planten  voor binnen en buiten en helpt u graag bij het uitkiezen ervan.

Kunstplanten, artificiële en namaak planten zorgen voor een rustgevende sfeer

Net omdat ze er zo levensecht uitzien worden kunstplanten, artificiële planten en namaakplanten tegenwoordig vaak gebruikt. Ze hebben geen verzorging nodig en ze stralen eveneens een rustgevende sfeer uit wat een positieve invloed heeft op de werknemers, de klanten en de bezoekers. Een waardevol alternatief voor echte planten!

Wanneer echte planten niet mogelijk zijn, bieden kunstplanten, artificiële en namaakplanten een goede oplossing. Kunstplanten vormen het alternatief voor een donker hoekje of een koude hal waar het vaak onmogelijk is om planten gezond te houden. Kunstplanten zijn een goede manier om toch een natuurlijke groene sfeer te creëren op plaatsen waar echte planten niet of nauwelijks kunnen overleven. Of voor wie het onderhoud van echte planten niet zitten en een onderhoudsvrije oplossing verkiest.