Kunstbomen

Namaak bomen, artificiële bomen en kunstbomen

Waarom kiezen voor kunstbomen in of rond uw gebouw?

  • Keuze uit een ruim aanbod kunstbomen.
  • Vraag onze experts vrijblijvend om advies
  • Kunstbomen van topkwaliteit
  • Geen verzorging nodig maar toch levensecht en rustgevend
  • Breng sfeer en kleur op die plaatsen waar echte planten niet kunnen overleven

Levensechte kunstbomen

De kwaliteit van kunstbomen, artificiële bomen en namaakbomen is er de laatste jaren bijzonder goed op vooruit gegaan. Waar je vroeger makkelijk een kunststof boom kon onderscheiden van een echte is dat nu toch een stuk minder evident op het eerste gezicht.

Onze namaakbomen zien er zeer natuurgetrouw uit. We besteden heel wat zorg en aandacht aan de details die het uitzicht van een boom bepalen en we werken met materialen zoals kunstzijde van hoge kwaliteit. Any Green beschikt over een ruim assortiment aan kunstbomen en artificiële planten voor binnen en buiten en helpt u graag bij het uitkiezen ervan.

Kunstbomen, artificiële en namaakbomen brengen sfeer in de binnenomgeving

Net omdat ze er zo levensecht uitzien worden kunstbomen, artificiële planten en namaakbomen tegenwoordig vaak gebruikt voor binnentuinen in kantoorgebouwen, winkelcentra, bedrijfshallen en ontvangstruimtes. Ze hebben geen onderhoud nodig en ze stralen toch een aangename sfeer uit in de binnenomgeving. Dat heeft dan weer een positieve invloed op werknemers, klanten en bezoekers die het gebouw bijna dagelijks betreden. Ze zijn een waardevol alternatief voor een groene touch op die plaatsen waar dat niet lukt met echte planten.

Kunstbomen vormen een alternatief voor ietwat donkerder plaatsen of koude doorgangen waar een boom wel zou passen, maar waar het onmogelijk is om een echte te planten. Kunstbomen zijn een goede manier om toch een natuurlijke groene sfeer te creëren, daar waar echte planten niet of nauwelijks kunnen overleven. Of voor wie het onderhoud van echte planten niet zitten, vindt met artificiële bomen een onderhoudsvrije oplossing.