Hoe je winkelpand verfraaien met planten?

Hoe je winkelpand verfraaien met planten?

Hoe je winkelpand verfraaien met planten?

Een uitnodigend interieur is essentieel om klanten te trekken naar je winkel, dat weet zowat elke retailer en ondernemer in het algemeen maar al te goed. De beleving van de klant staat namelijk op nummer één! Maar hoe fleur je je handelsruimte op en laat je je potentiële consumenten zich welkom voelen? Dat doe je het beste met wat de natuur je aanbiedt: bloemen en planten!

Interieur met planten: de ultieme beleving

Groen in een ruimte, daar fleur je letterlijk helemaal van op. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de aanwezigheid van planten een enorm positieve invloed heeft op het welzijn van de mensen in de ruimte. Het ziet er namelijk niet alleen leuk uit, maar stimuleert ook de zintuigen en maakt zelfs de lucht in je winkel schoon. Een groen handelspand is dus dé manier om de beleving van de klant tot ongekende hoogtes te krijgen!

Geen saaie kantoorplant voor je winkel

Met groen bedoelen we niet één klein, zielig plantje in de hoek van de inkom! Als je écht wilt opvallen met een prachtige groen interieur, zal je meer uit de kast moeten halen. Bovendien geeft het jouw bedrijf direct dat duurzaam, fris imago! Maar hoe begin je aan zo’n groene oase in je handelspand? We geven je alvast enkele concrete ideeën mee!

Van kale muur tot groen paradijs

Transformeer één van je lege muren in je winkel om in een groen wandkleed. Zo’n groene muur wordt niet alleen dé eyecatcher van je pand, maar zorgt er ook voor dat de akoestiek in de ruimte op punt staat omdat deze het geluid op natuurlijke wijze absorberen.

Meer groen brengen in jouw zaak?

Personaliseer je groene wand

Wil je een groene wand die extra persoonlijke touch geven? Dat kan! Je kan ook gaan voor een moswand met je eigen logo in mos op de muur! Moswanden zijn super uniek en beschikken over een volledig ecologisch procedé. Zo’n moswand is makkelijker in onderhoud dan eentje met planten en hebben dus geen water, licht of specifieke temperatuur nodig. Handig!

Planten aan je plafond

Heb je je muren extra hard nodig om je producten te kunnen etaleren? Dan kan je ook kiezen voor een stukje groen aan je plafond te hangen! Plantenhangers zijn enorm hip en trendy en kunnen dus perfect dienen!

Jouw winkelinterieur in ‘t groen: Any Green helpt je!

Wil je het interieur van je handelspand een groene touch geven, maar weet je niet waar te beginnen? De groenexperts van Any Green helpen je graag verder en bekijken samen met jou de mogelijkheden voor het pand in kwestie.

Heb je specifieke vragen over ons aanbod? Contacteer ons vandaag nog! Wil je graag dat een groen interieurspecialist bij je langskomt? Maak snel een afspraak!

Meer blog items