Kunststof

Kunststof plantenbakken

Kunststof plantenbakken zijn misschien wel de meest veelzijdige uit ons assortiment. Ze bestaan in alle kleuren, vormen en maten. Een matzwarte, hoge kunststof plantenbak of net een wit, rond exemplaar? Je vindt het allemaal. Verder zijn kunststof plantenbakken voordelig, licht en makkelijk te verplaatsen en passen ze in elk interieur. We zetten kunststof plantenbakken hieronder daarom in de kijker.De voordelen van kunststof plantenbakken

Kunststof plantenbakken hebben heel wat voordelen ten opzichte van keramieken, natuurlijke of metalen plantenbakken. Een plantenbak gemaakt van plastic biedt ten eerste enorm veel mogelijkheden. Kunststof is een veelzijdig materiaal en kan heel wat vormen aannemen. Letterlijk dan, want kunststof plantenbakken vind je in zowel ronde, rechthoekige, kubusvormige, zeshoekige of piramidevormige exemplaren. Maar ook de afwerking kan enorm verschillen. Kunststof kan er stevig en robuust uitzien, zoals steen, maar even goed rond en zacht ogen. Ook wat kleuren betreft zijn er geen limieten. Een felrode, smaragdgroene of tijdloos zwarte plantenbak? We got you!

Dat betekent ook dat kunststof plantenbakken in elk interieur zullen passen. Je vindt in ons assortiment gegarandeerd een kunststof plantenbak die aan je wensen voldoet.

Kunststof is in vergelijking met keramiek of steen een erg licht materiaal. Dat biedt mogelijkheden. Je kan kunststof plantenbakken makkelijk verplaatsen en ze zullen de vloer of het tapijt niet beschadigen. Tot slot is kunststof ook voordeliger dan keramiek of steen. Je hoeft dus minder diep in de buidel te tasten en kan met hetzelfde budget meer planten in je bedrijf plaatsen.

De populairste kunststof plantenbakken zijn gemaakt van polyester

De meeste kunststof plantenbakken zijn gemaakt van polyester. Dat is namelijk een veelzijdig materiaal. Het is door fabrikanten makkelijk te verwerken tot plantenbakken in allerlei vormen en afmetingen. Polyester is ook eenvoudig te kleuren, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Heeft je bedrijf kenmerkende kleuren in het logo? Dan kan je kunststof plantenbakken vinden in precies dezelfde tint. Zo versterk je de bedrijfsidentiteit op een leuke manier.

Polyester is ook, zoals de andere kunststoffen, opvallend licht. Verder zijn ze makkelijk in onderhoud, je kan ze gewoon afstoffen met een vochtige doek. Of bevestig wieltjes onder de plantenbak zodat je de plant opzij kan rollen voor onderhoud.


De mogelijkheden van kunststof plantenbakken

Net omdat kunststof plantenbakken makkelijk te verplaatsen zijn en een van de goedkopere opties vormen, kan je kunststof plantenbakken op een creatieve manier in je bedrijfs- of kantoorpand verwerken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Kunststof plantenbakken staan erom bekend licht te zijn. Je kan ze dus makkelijk verplaatsen en originele opstellingen bedenken. Zo kan je kunststof plantenbakken bijvoorbeeld inzetten als afscheidingen tussen verschillende bureaus of afdelingen van het bedrijf. Maak bijvoorbeeld een plantenmuur van polyester plantenbakken en breng de ruimte zo helemaal tot leven.

Kunststof plantenbakken zijn ook in alle vormen en afmetingen verkrijgbaar. Wil je een ronde, kubusvormige of rechthoekige plantenbak? Of wil je een extra dynamisch effect creëren door hoge en lage plantenbakken te contrasteren? Het kan allemaal met kunststof plantenbakken. Bij pakweg keramieken of metalen plantenbakken zijn de mogelijkheden vaak iets beperkter.

Any Green heeft een ruim assortiment kunststof plantenbakken

Wil je een bepaalde ruimte in je bedrijf of kantoor graag aankleden met planten? Dan heb je natuurlijk ook een plantenbak nodig. Met een kunststof plantenbak kan je alle kanten uit. Of je nu een subtiele plantenbak wil of iets dat een echte blikvanger is, we hebben in ons assortiment kunststof plantenbakken gegarandeerd wat je zoekt. De experts van Any Green helpen je graag om de juiste plantenbakken voor jouw bedrijf te selecteren. En natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor de planten zelf. Contacteer ons voor advies op maat.