Planten

Planten

Planten kopen via Any Green

In een plantrijke omgeving is het fijner en gezonder leven en werken. Bent u nog op zoek naar geschikte planten om uw kantoor, bedrijf of terras op te fleuren? Bij Any Green vindt u een uitgebreid assortiment aan planten te koop.
Ons gamma standaardplanten bestaat uit diverse groene planten van 30 cm tot wel 2,5 meter hoog.
Bekijk ons assortiment en contacteer ons voor een bestelling. 

Op zoek naar de juiste planten?

Planten online kiezen en bestellen op Anygreen.be

In ons aanbod standaardplanten vindt u planten met een hoge decoratieve waarde maar ook planten die bij uitstek bekend staan om hun luchtzuiverende kwaliteiten.
Dit maakt ze ideaal voor op een kantoor of werkruimte, want deze planten zetten CO2 om in zuurstof en brengen waterdamp in de lucht.

Ze dragen op die manier bij tot een gezond binnenklimaat, waarin het prettig vertoeven is en waar u geconcentreerder kan werken.
Wilt u graag luchtzuiverende planten online bestellen? Denk dan bijvoorbeeld aan een Lepelplant (Spathiphyllum), Chamaedorea Palm, Areca Palm of Klimop (Hedera).

Zeggen de namen Ficus, Palm, Philodendron, Dracaeana, Sansevieria,… u weinig of niets en weet u nog minder waar in huis of kantoor deze planten het beste gedijen?

Geen probleem. Any Green biedt u niet alleen een uitgebreid assortiment planten te koop aan, maar werkt voor u graag een voorstel op maat uit. We houden daarbij rekening met de lichtintensiteit van de ruimte die u van planten wilt voorzien, het gewenste effect dat u wilt bereiken en uw beschikbare budget.
De prijs van een plant is mede afhankelijk van de potmaat, stamdikte, kroonvolume en takstructuur. Indien u dat wenst, voorzien we onze prijsofferte van passend beeldmateriaal om misverstanden te vermijden.

Maak je keuze

Lees meer

Online planten kopen

Wij werken aan dit onderdeel.  Momenteel kan u al een deel van ons gamma bekijken, maar bestellen gaat nog steeds door contact op te nemen met 1 van onze medewerkers.  Wij bieden u een ruime keuze in standaardplanten, tropische planten, hydrocultuur planten en zelfs kunstplanten. Voor iedere ruimte en elke wens kan Any Green de geschikte planten leveren. Op onze website vindt u snel en gemakkelijk de geschikte planten terug.

U kan op ons een beroep doen voor de aankoop van één enkele plant voor op uw bureau alsook voor de inrichting van uw dakterras, patio of binnentuin. Wilt u uw hele bedrijf van groen voorzien? Ook daar draaien we ons hand niet voor om!

Anygreen.be, uw online plantenwinkel met excellente service

Naast het uitgebreide aanbod, kan u bij Any Green ook terecht voor deskundig advies betreffende de aankoop en het onderhoud van uw planten.
Heeft u geen groene vingers? Of ontbreekt het u aan tijd om de aangekochte beplanting te onderhouden? U kan de specialisten van Any Green ook inschakelen voor het onderhoud.

Interesse om planten online te kopen?
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!