Kunstplanten buiten

Kunstplanten buiten

Er bestaan niet alleen kunstplanten en -bomen voor binnen. Ook kunstplanten voor buiten zijn een mogelijkheid voor uw bedrijfsterrein te verfraaien. De kunstplanten beschikken over een UV-bescherming waardoor ze makkelijk tot 8 jaar hun natuurlijk ogende kleur kunnen behouden. Bij Any Green bieden we een ruime keuze aan buiten kunstplanten en artificiële bomen.

  

  


Uw bedrijfsterrein inrichten met kunstplanten voor buiten

In het voorjaar denkt u misschien wel eens aan wat tuinaanleg op uw terrein. Natuurlijk komt er dan al snel een tuinonderhoud bij kijken wanneer u met levende planten gaat werken. Maar wanneer u gebruik maakt van kunstplanten, kunstgras en verharde paden, is dat heel wat minder nodig, en investeert u toch in wat fraai groen rond uw bedrijfsgebouw. Kunstplanten en kunstbomen voor buiten kunnen staan meestal in plantenbakken of potten. Uiteraard is het ook mogelijk om deze direct in de vaste grond te plaatsen indien gewenst.

Kunstplanten buiten aan de parking of receptie

Eigenlijk wilt u al vanaf de parking een goede indruk nalaten op uw klanten en zakenrelaties die langskomen op het bedrijf. Dan helpen planten op weg naar de receptie daar zeker en vast al bij. U kan het terrein mooi inrichten zodat bezoekers zich meteen welkom voelen. Zo kan je bijvoorbeeld langwerpige plantenbakken met kunststruiken of kunstbomen inezetten, maar ook kunststof hagen zijn een optie. Meer zin in een tropische kunstplant? Dat kan zeker en vast ook!

Artificiële planten op het balkon of het dakterras

Is uw bedrijf gevestigd in een kantoorgebouw of appartement en is er een balkon of dakterras aanwezig? Dan kunt u natuurlijk van de zomerse middagen genieten door buiten te lunchen. Echte planten op het balkon of op het dakterras kunnen te kampen krijgen met te weinig of net te veel zonlicht en uitdroging. Daarom kunt u kiezen voor kunstplanten om hier te gaan plaatsen. Deze hebben niet alleen een natuurlijke uitstraling, ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzorging. Kunstplanten buiten kunnen het hele jaar door blijven staan. Bij vorst hoeft u ze zelfs niet naar binnen te halen. In elk seizoen geniet u zo van groen op het balkon.

Het is een trend bij bedrijven om een groene inrichting te voorzien op balkons of dakterrassen. Kunstplanten geven u die groene touch en ze zijn UV-bestendig en kunnen vele jaren tegen vlagen van regen en wind.

Any Green adviseert u graag over kunstplanten buiten

Any Green heeft een ruim aanbod van UV-bestendige kunststof planten die er net echt uitzien. Wenst u de mogelijkheden te bekijken om uw bedrijf te verrijken met een vleugje groen? Neem gerust contact op met ons en we plannen graag een afspraak in om eens langs te komen.