Plantenbakken

Plantenbakken

Denk je aan planten op kantoor? Groot gelijk! Planten brengen niet alleen leven in de ruimte, maar verhogen ook de concentratie en creativiteit van je werknemers. Bij Any Green hebben we een erg ruim assortiment planten en ook heel wat verschillende soorten plantenbakken. Het belang van een mooie plantenbak is namelijk niet te onderschatten. Het kan een kantoorruimte maken of kraken. Maak hieronder kennis met ons gamma plantenbakken.

Welke soorten plantenbakken zijn er?

Any Green levert alle planten in een decoratieve plantenbak met waterreservoir. Een handige en elegante plantenbak die uitgevoerd kan worden in alle maten en in verschillende materialen. Zo past de plantenbak goed in het interieur van je kantoor.

Maak je keuze:

Naturel plantenbakken

Populair zijn naturel plantenbakken. Ze hebben een neutrale, effen kleur en zien er doorgaans strak uit. De rechte lijnen passen in de professionele omgeving van een kantoor en gaan op in het interieur. Zo komt de plant helemaal tot zijn recht en vormt de plantenbak geen doorn in het oog.

Naturel plantenbakken kunnen uit verschillende materialen vervaardigd worden, maar stralen steeds een eerder warm gevoel uit, zonder een landelijke uitstraling te hebben. De vaakst gekozen naturel plantenbakken zijn die gemaakt van steen. Ze zijn neutraal van kleur en passen in elk interieur.

Kunststof plantenbakken

Kunststof plantenbakken bestaan in alle formaten, vormen en kleuren of patronen. De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Het grote voordeel is dat ze een lagere kostprijs hebben. Ze gaan ook lang mee en ze wegen weinig. Dat is zeker mooi meegenomen wanneer je de planten af en toe een ander plaatsje wil geven of de vloerbekleding (tapijt) niet wil beschadigen.

Keramiek plantenbakken

Keramiek plantenbakken geven misschien we de meest natuurlijke uitstraling. Ze bestaan al eeuwenlang en complementeren alle planten uitstekend. Elke keramiek plantenbak is ook uniek. Ze zijn doorgaans rond en hebben een aanwezige rand. Alle afmetingen zijn mogelijk. In moderne kantoren passen ze minder goed.

Metalen plantenbakken

Wil je iets unieks, dan kan je ook metalen plantenbakken overwegen. Ons assortiment omvat bijvoorbeeld plantenbakken van roestvast staal. Metalen plantenbakken zijn doorgaans behoorlijk aanwezig in het interieur. Ze blinken, weerkaatsen licht en vallen op.

Design plantenbakken

Wil je een eyecatcher van uitstekende kwaliteit? Dan zijn design plantenbakken wat je zoekt. Aan deze plantenbakken hangt natuurlijk een prijskaartje, maar je krijgt er wel unieke stukken voor terug. Design plantenbakken bestaan in alle vormen en maten. Elke fabrikant creëert plantenbakken met een unieke vorm. Wie op zoek is naar plantenbakken in een bepaalde, harmonieuze stijl, zal enthousiast zijn over ons assortiment design plantenbakken.

We hebben plantenbakken van het toonaangevende Italiaanse meubelbedrijf Serralunga, maar ook Belgische creaties van Atelier Vierkant of ontwerpen van de merken Gooooo en Slide.

Wanneer kiezen voor welke plantenbak?

  • De meeste kantoren hebben een strakke, moderne uitstraling. Dat weerspiegel je het beste met plantenbakken die rechte lijnen hebben. Je kan voor erg moderne en opvallende metalen plantenbakken gaan, maar vooral naturel plantenbakken zijn populair. We denken dan vooral aan grijze, stenen plantenbakken.
  • In warme interieurs waar wat kleur aanwezig is, raden we keramieken of naturel plantenbakken aan. Je kan dan gaan voor robuuste plantenbakken in zandkleurige of lichtgrijze kleuren. Ook Scandinavische interieurs lenen zich uitstekend tot dergelijke plantenbakken.
  • Kunststof plantenbakken zijn geschikt voor elke interieurstijl. Ze zijn zo veelzijdig dat je gegarandeerd een betaalbare, kunststof plantenbak vindt die aan je wensen voldoet.

Any Green heeft een ruim assortiment plantenbakken

Wil je een bepaalde ruimte in je bedrijf of kantoor graag aankleden met planten? Dan mag je het belang van een geschikte plantenbak niet onderschatten. Of je nu een subtiele plantenbak wil of iets dat een echte blikvanger is, we hebben in on assortiment plantenbakken voor elk wat wils. De experts van Any Green helpen je graag om de juiste plantenbakken voor jouw bedrijf te selecteren. En natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor de planten zelf. Contacteer ons voor advies op maat.