Artificial Green Walls

Artificial Green Walls

Artificial green walls of wanden met kunstplanten zijn ideaal wanneer je je kantoor een frisse, groene toets wil geven. In tegenstelling tot kantoorplanten of plantenwanden van echte planten hebben de kunststof planten helemaal geen onderhoud nodig. Dat maakt ze perfect voor wie niet zo goed is met planten. Je mag er zeker van zijn dat deze artificiële plantenwanden wél zullen overleven.

Vraag vrijblijvend advies of een offerte op maat

Een artificiële plantenwand: een groene oppepper

Is je kantoor erg grijs? Of veel te wit? En kan je bedrijf wel een frisse make-over gebruiken? Dan kan je dat gemakkelijk bereiken met een artificiële plantenwand. Je kantoor ziet er zo meteen een stuk interessanter, aangenamer en huiselijker uit. En daar zullen je werknemers ongetwijfeld dankbaar voor zijn.

De artificiële plantenwand wordt gemaakt met valse planten die er erg realistisch uitzien. De planten worden op panelen bevestigd. Zo kan je een specifieke plek in het kantoor voorzien van een frisse, groene kleur. Dit soort artificial green walls is een onderhoudsvriendelijk alternatief voor wie kantoorplanten wil.

Waarom kiezen voor een artificial green wall?

Moet je nu gaan voor een kunstmatige groene muur of toch maar een levende plantenwand? Beide hebben natuurlijk hun eigen troeven. Hier zetten we de specifieke voordelen van artificial green walls even op een rijtje.

Onderhoudsarm

Kunstplanten hoeven natuurlijk geen water te krijgen en ze hebben ook geen licht nodig. Dat betekent dat ze helemaal niet onderhouden moeten worden. Lijken echte planten het meestal niet lang uit te houden bij jou? Maar wil je toch een groene toets op kantoor? Dan zijn artificiële planten een permanente oplossing. Bovendien groeien ze ook niet, dus je hoeft ze ook niet bij te knippen.

Wanneer echte planten geen optie zijn

Soms is het simpelweg niet mogelijk om echte planten te integreren in je kantoor. Mogelijk is je kantoorruimte bijvoorbeeld te donker of misschien is er soms voor een langere periode niemand aanwezig op kantoor die de planten kan verzorgen. Een artificiële plantenwand biedt dan mogelijkheden. De valse planten overleven uiteraard gegarandeerd.

Artificiële plantenwand op een moeilijk bereikbare plaats

Ook op moeilijk bereikbare plaatsen kan je groen in het interieur verwerken. Wanneer je bijvoorbeeld hoge muren of plafonds in een groen jasje wil steken, dan is een artificiële plantenwand de juiste keuze. Zo hoef je niet op ladders te klimmen of andere gevaarlijke toeren uit te halen om planten water te geven. Niet dat we voor het bewateren van levende plantenmuren geen innovatieve oplossingen hebben, maar het is soms wat gemakkelijker.

Hoe werkt een artificial green wall?

Een artificial green wall wordt helemaal aangepast aan wat jij precies wil.

We werken met VISTAGREEN panelen die overal geplaatst kunnen worden. Dit soort panelen wordt eerst uitgerust met verschillende soorten kunststof planten. Daarvoor combineren we planten met verschillende bladvormen, groottes en texturen om tot een interessant en levendig resultaat te komen. Zo lijkt het alsof de planten helemaal echt zijn.

De plantenpanelen passen heel precies in elkaar en overlappen lichtjes. Zo ontstaat een naadloze, groene muur vol kunststof planten. Die artificiële plantenwand kan in elke ruimte geplaatst worden, zowel op muren als op plafonds.

Een groene muur van kunstplanten: Any Green helpt je graag

Wil je graag je kantoor vullen met wat groen, maar ben je geen plantenvriend? Dan is een artificiële groene muur van Any Green de ideale oplossing. Onze experts helpen je met alle plezier om uit te zoeken hoe we jouw ruimte groener kunnen maken zonder dat er onderhoud aan te pas komt! We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Zo wordt je bedrijf omgetoverd tot een oase van (artificieel) groen. Contacteer ons vrijblijvend en maak vandaag nog een afspraak!

Vraag vrijblijvend om advies of een offerte op maat

 

Lees meer

Voordelen van VISTAGREEN

  • Kleurvast
  • UV bestendig,
  • Vorst- en sneeuwbestendig
  • Brandvertragend verkrijgbaar
  • Geen elektriciteit of water nodig
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Te personaliseren in opbouw en plantenkeuze
  • Zowel voor muren als plafonds toepasbaar