Decoratief materiaal

Decoratief materiaal

Planten en plantenbakken tillen elke ruimte naar een hoger niveau. Groen in huis zorgt niet alleen voor een aangename woon- of werkomgeving, maar ook voor een hogere productiviteit en creativiteit van werknemers. Heb je al heel wat planten op kantoor en zoek je naar een originele manier om natuurlijke elementen in het interieur te verwerken? Dan geven we je hieronder graag inspiratie met ons assortiment decoratief materiaal voor planten.


Decoratief hout op alle mogelijke manieren

Een leuke manier om de natuur naar binnen te brengen in je bedrijf, is met decoratief hout. Dat decoratief hout bestaat in alle kleuren, vormen en maten. We bieden decoratief hout aan van verschillende boomsoorten, waardoor je erg verschillende effecten kan bereiken.

Het populairst is om het decoratief hout in een plantenbak te plaatsen, net als een gewone plant dus. Dat creëert een bijzonder effect, alsof er een kale boom of struik op kantoor staat. Het geeft je kantoor een kunstzinnig aspect. Vooral in moderne kantoren vind je dit soort decoratief materiaal.

Daarnaast kan je ook een mooi stuk decoratief hout kopen en het tentoonstellen op een bedje van mos en stenen (zie foto hieronder). Zo maak je van decoratief materiaal een waar kunstwerk. Een leuk idee voor wie een grote wachtruimte of ontvangstruimte wat extra karakter wil geven.

decoratief hout

Daarnaast bieden we ook hout aan dat al op een metalen steun werd geïnstalleerd. Je kan zo hout als decoratief materiaal op elke plek in je bedrijf neerpoten. Als accessoire op je persoonlijk bureau, als blikvanger in het midden van een ruimte of als kunstwerk op een lage kast, het kan allemaal.

hout op metalen steun

Houten blokken als decoratief materiaal voor plantenbakken

In ons gamma vind je ook houten blokken die dienen als steunblok voor plantenbakken. Bijzonder interessant voor wie een kleine plant op ooghoogte wil plaatsen. Heb je weinig ruimte in een bepaalde plek, maar wil je er wel groen verwerken, dan raden we je deze houten blokken aan. Hoge planten nemen meestal ook veel ruimte in de breedte in. Met deze plantenbakken beperk je ruimteverlies tot een minimum.

We hebben deze houten steunpilaren in alle maten en hoogtes. Je zet de houten blok neer waar je wil en plaatst er dan een plant naar keuze op.

houten blokken voor plantenpotten

Originele plantenbakken als decoratief materiaal

Zoek je decoratief materiaal voor je planten, dan kan je ook gewoon een originele plantenbak kiezen. Ga bijvoorbeeld voor plantenbakken die vervaardigd zijn uit natuurlijk materiaal. Je vindt bij ons bijvoorbeeld plantenbakken van fijn gemalen stenen of schelpen, maar ook stenen plantenbakken, houten plantenbakken en nog veel meer. Ideaal voor in landelijke, industriële en moderne interieurs. Het is een leuke manier om je planten wat extra in de kijker te zetten.

Als decoratief materiaal voor je planten kan je bijvoorbeeld onze plantenbakken van bamboe of tropisch hardhout overwegen. Ideaal voor wie een warm effect wil creëren met decoratief materiaal voor planten. Of wat dacht je van glimmende plantenbakken uit opvallende, blinkende stenen? Of metalen plantenbakken die het licht weerkaatsen of design plantenbakken die je blik opeisen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over alle mogelijkheden.

decoratieve plantenbakken en plantenpotten

Bij Any Green hebben we naast planten en plantenbakken ook decoratief materiaal

Wil je een bepaalde ruimte in je bedrijf of kantoor graag aankleden met decoratief materiaal? Dat kan op heel wat verschillende manieren. Of je nu decoratief hout wil, een houten steunblok voor je plantenbakken zoekt of je graag planten wil doen schitteren met een opvallende plantenbak, de experts van Any Green helpen je graag. En natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor de planten zelf. Contacteer ons voor advies op maat.