LivePicture®

LivePicture® of levend schilderij met echte planten

Een LivePicture® is een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing om planten in je interieur te verwerken. Passen er geen plantenbakken in de ruimte, maar wil je toch de voordelen van planten op kantoor? Dan is een LivePicture, of levend schilderij, precies wat je zoekt. LivePicture is een systeem met plantcassettes die eenvoudig verwisselbaar zijn. Zo kan de beplanting gemakkelijk worden aangepast, bijvoorbeeld per seizoen of voor een bijzondere gelegenheid zoals Kerst of Pasen.Een levend schilderij op kantoor

Een levend schilderij op kantoor, het brengt de hele ruimte tot leven. Een LivePicture is een kader waarin je geen doek of foto vindt, maar wel een hele hoop planten. Het gaat dan om echte planten, niet om plastic replica’s.

Groen op kantoor heeft heel wat voordelen. Planten verhogen bijvoorbeeld de productiviteit en creativiteit van de werknemers, dat is gebleken uit studies. Zo verdien je dat levend schilderij snel terug. Groen op de werkvloer zorgt ook voor een gemoedelijke sfeer, waar werknemers en bezoekers zich thuis voelen. Planten zuiveren bovendien de lucht en produceren zuurstof. En dat geldt niet alleen voor planten in pot, maar ook voor een LivePicture.

LivePicture® heeft verwisselbare cassettes

Een groot voordeel van LivePicture is dat de cassettes verwisselbaar zijn. Dat betekent dat je de planten regelmatig kan veranderen. Zo kan je de kantoorruimte personaliseren en inspelen op bijvoorbeeld feestdagen. Het levend schilderij kan je dus voortdurend veranderen, zo ben je nooit uitgekeken op de LivePicture.

Een LivePicture vereist amper onderhoud

Maar hoe geef je planten in een kader aan de muur dan water? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Elke LivePicture is uitgerust met een geïntegreerd watergeefsysteem. Het irrigatiesysteem zorgt ervoor dat de planten voldoende water krijgen en tegen de juiste frequentie. Hoe vaak er water moet worden gegeven, hangt af van de plantensoorten en de grootte van de planten. De ene plant heeft nu eenmaal meer water nodig dan de andere.


LivePicture wordt snel en eenvoudig geïnstalleerd

Een levend schilderij aan de muur, het klinkt als een flinke klus. En toch is een LivePicture installeren erg snel en eenvoudig. Er zijn geen grote werken of ingrijpende aanpassingen aan de ruimte nodig. Je hoeft het kader enkel op te hangen, het reservoir te vullen en vooral te genieten van het groene uitzicht.

Kies zelf hoe de LivePicture eruitziet

Je kiest niet alleen welke planten je in de LivePicture wil, maar ook hoe het kader zelf eruitziet. Er zijn heel wat mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een opvallend kader dat de interieurstijl complimenteert of ga voor een amper zichtbaar kader zodat de planten alle aandacht krijgen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

De voordelen van LivePicture op een rijtje

Een LivePicture heeft nog heel wat andere voordelen.

  • Een belangrijke reden waarom mensen voor een levend schilderij kiezen, is dat het kader weinig ruimte inneemt. Je hoeft geen plek te zoeken voor een bloempot, een plekje aan de muur volstaat.
  • Bovendien is een levend schilderij goed voor de akoestiek in de ruimte. Planten absorberen geluid. Zo kunnen werknemers op een comfortabele manier gesprekken voeren.
  • En, zoals we eerder al gezegd hebben, verbetert een LivePicture de luchtkwaliteit. Planten produceren zuurstof en helpen met de fijnstofbinding.

Any Green installeert een LivePicture in je kantoor

Wil je een bepaalde ruimte in je bedrijf graag aankleden met planten, maar heb je daar de ruimte niet voor? Dan zijn LivePictures of levende schilderijen precies wat je zoekt. Het is de uitgelezen manier om op een originele manier groen in je interieur te verwerken.

De experts van Any Green stellen met veel plezier een LivePicture voor je samen, helemaal op maat van je wensen en voorkeuren. Daarbij houden we ook rekening met de schaduw en temperatuur in je bedrijf. Zo gedijen de planten uitstekend. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.