Kunstplanten

Namaak planten, artificiële planten en kunstplanten

Waarom kiezen voor kunstplanten?

  • Keuze uit een ruim aanbod kunstplanten, artificiële en namaak planten.
  • Vraag ons vrijblijvend om advies voor de ideale planten in uw kantoor, handelspand, horecazaak of bedrijf
  • Kunstplanten, artificiële en namaak planten van topkwaliteit
  • Geen verzorging nodig, maar toch levensecht en rustgevend
  • Breng sfeer en kleur op plaatsen waar echte planten moeilijk kunnen overleven

Namaakplanten die net levensecht zijn

De kwaliteit van kunstplanten, artificiële planten en namaakplanten is er de laatste 15 jaar bijzonder op vooruit gegaan. Dankzij de moderne technieken met kunstzijde moet u vandaag al heel goed kijken om de kunstplanten, artificiële planten en namaakplanten te kunnen onderscheiden van de echte.

Alle zijdeplanten evenals de zijdebloemen zien er zeer natuurgetrouw uit dankzij de aandacht die besteed wordt aan alle details en de hoogstaande kwaliteit van het gebruikte materiaal. Any Green beschikt over een ruim assortiment aan kunstplanten en artificiële planten  voor binnen en buiten en helpt u graag bij het uitkiezen ervan.Kunstplanten, artificiële en namaak planten zorgen voor een rustgevende sfeer

Net omdat ze er zo levensecht uitzien worden kunstplanten, artificiële planten en namaakplanten tegenwoordig vaak gebruikt. Ze hebben geen verzorging nodig, dus dat bespaart behoorlijk wat tijd en dode planten uit. Daarnaast stralen ze net zo goed als echte planten een rustgevende sfeer uit wat een positieve invloed heeft op de werknemers, de klanten en de bezoekers. Dat alles maakt ze een waardevol alternatief voor echte planten!Wanneer echte planten niet mogelijk zijn, bieden kunstplanten, artificiële en namaakplanten een goede oplossing. Kunstplanten vormen het alternatief voor een donker hoekje of een koude hal waar het vaak onmogelijk is om planten gezond te houden. Kunstplanten zijn een goede manier om toch een natuurlijke groene sfeer te creëren op plaatsen waar echte planten niet of nauwelijks kunnen overleven. Of voor wie het onderhoud van echte planten niet zitten en een onderhoudsvrije oplossing verkiest.


Hieronder vindt u enkele projecten waarbij we met artificiële planten hebben gewerkt.