Naturel

Naturel plantenbakken

Plantenbakken: ze bestaan in alle vormen, maten, kleuren en materialen. Vaak wordt er weinig aandacht aan de plantenbak geschonken. Het is niet meer dan een voorwerp waarin de echte blikvanger terechtkomt. Maar niets is minder waar. Het belang van een mooie plantenbak valt niet te onderschatten. Het tilt de ruimte naar een hoger niveau.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor naturel plantenbakken. Dat zijn bloembakken gemaakt uit natuurlijke materialen.

Plantenbakken maken of breken een ruimte

Planten in je kantoor of bedrijf plaatsen brengt veel voordelen met zich mee. De lucht is van betere kwaliteit, de concentratie en creativiteit van de werknemers ligt hoger (dat is wetenschappelijk bewezen!) en de ruimte wordt letterlijk opgefleurd. Maar het is eveneens belangrijk om de juiste plantenbakken te kiezen. Ze vormen een essentieel onderdeel van het interieur.

We raden je daarom aan om evenveel aandacht te besteden aan het kiezen van planten als aan het kiezen van bloembakken. Er zijn heel wat opties. Zo heb je plantenbakken van kunststof, metaal en keramiek, maar ook opvallende design plantenbakken. Erg populair zijn echter de naturel plantenbakken.

Naturel plantenbakken op kantoor

Waarom kiezen voor naturel plantenbakken?

Werk je in een modern kantoor waar weinig kleur, effen oppervlaktes en rechte lijnen overheersen, dan kan je kiezen voor een even strakke plantenbak. Maar minstens even interessant is een natuurlijk ogende plantenbak. Die brengt de ruimte helemaal tot leven en zorgt voor een leuk contrast.

Maar ook in andere interieurs komen naturel ogende plantenbakken helemaal tot hun recht. Zowel in Scandinavische, landelijke als bohemian interieurs vind je veel natuurlijke materialen terug. Een natuurlijke plantenbak is dan het perfecte complement.

Welke soorten naturel plantenbakken bestaan er?

Naturel plantenbakken zijn gemaakt uit natuurlijke materialen. Er zijn heel wat verschillende opties. Elk materiaal heeft een andere uitstraling en geeft de ruimte een andere sfeer. Aan jou de keuze welke natuurlijk ogende plantenbak het beste in de ruimte zal passen.

Kies bijvoorbeeld voor naturel plantenbakken van fijn gemalen stenen. Ideaal in moderne interieurs waar je vooral de plant zelf de show wil laten stelen. De stenen plantenbak gaat op een harmonieuze manier op in het interieur.

Natuurlijk ogende plantenbak

Maar je kan ook kiezen voor plantenbakken gemaakt van bamboe of tropisch hardhout. Aan dit soort naturel plantenbakken geef je de voorkeur in warme interieurs. Plantenbakken gemaakt van hout geven de meest natuurlijke sfeer.

bamboe plantenbak

Verder zijn er ook nog plantenbakken die vervaardigd worden uit gemalen schelpen en bladeren. Of wat dacht je van glimmende plantenbakken uit opvallende, blinkende stenen? Je vindt in ons assortiment naturel plantenbakken gegarandeerd iets wat bij je past.

Any Green voorziet je bedrijf van planten in naturel plantenbakken

Wil je een bepaalde ruimte in je bedrijf graag aankleden met planten? En ben je fan van naturel plantenbakken? De experts van Any Green helpen je graag om de juiste naturel plantenbakken voor de juiste potplanten uit te kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.