Letters & Logo's in mos

Letters & Logo's: uw logo in mos?

Letters en logo’s van mos zijn dé manier om je bedrijf in de kijker te zetten. Het zijn echte blikvangers die professionaliteit en duurzaamheid uitstralen. Niet alleen de werknemers, maar ook bezoekers zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn. Moslogo’s hebben bovendien amper onderhoud nodig. Hoe zit dat in elkaar, een logo van jouw bedrijf in mos? Je leest het hier!

Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf

logo goemaere in mos

Letters en logo’s van mos maken indruk

Er zijn verschillende manieren om het logo van je bedrijf te etaleren. Zo kan je kiezen voor een groot bord aan de ingang van de kantoren, een houten versie van het logo of een professioneel spandoek. Maar wat pas écht indruk maakt, is een logo van mos. Letters en logo’s van mos vormen een echte eyecatcher, waar je ze ook hangt. Het tilt de uitstraling van de bedrijfsgebouwen meteen naar een hoger niveau, wat prospects en klanten altijd kunnen waarderen.

Waarom kiezen voor een moslogo?

Vrolijke werknemers dankzij een logo van mos

Moslogo’s zien er niet alleen heel leuk uit. Ze hebben verschillende voordelen. Kantoren waar planten aanwezig zijn, stimuleren de creativiteit en productiviteit van de werknemers. Planten, en dus ook moslogo’s, creëren bovendien een warme, huiselijke sfeer en dat zorgt voor minder stress op de werkvloer.

Letters en logo’s van mos zijn onderhoudsvriendelijk

Uw bedrijfsnaam of logo van mosletters is daarbovenop een erg onderhoudsvriendelijke manier om groen in je bedrijf te verwerken. Mossen hebben geen water en amper licht nodig. Indien je werkt met levende mossen hoeven ze enkel af en toe een beetje bijgeknipt te worden, meer niet! De meeste klanten kiezen voor gestabiliseerde mossen waardoor zelfs dat bijknippen vaak niet nodig is. Er is geen makkelijkere manier om groen in je bedrijf te verwerken dan een moslogo of letters van mos.

Moslogo’s en letters van mos nemen ook amper plaats in. Ze hangen aan de muur en nemen dus geen ruimte in beslag. Ook in kleine kantoren of inkomruimtes dienen ze dus hun doel.

Zet je bedrijf in de verf met een moslogo

Letters en logo’s van mos zijn ook dé manier om persoonlijkheid in het logo van je bedrijf te steken. Je geeft je bedrijf een positief imago en je maakt duidelijk dat hier dynamische, creatieve en innovatieve zielen aan het werk zijn. Met een moslogo zet je waarden als duurzaamheid en professionaliteit in de verf. En dat heeft natuurlijk alleen maar een positief effect op wat bezoekers van je bedrijf zullen vinden.

bmw brussels letters en logo in mos

Hoe ziet een moslogo eruit?

Een moslogo wordt natuurlijk volledig op maat gemaakt. Je kiest zelf hoe je logo verwerkt wordt, hoe groot het moslogo wordt en welke mossoorten daarvoor gebruikt worden.

Mos is een zeer algemene term. Er zijn ontzettend veel mossoorten in heel wat verschillende tinten groen en bruin. Het populairst is rendiermos, net omdat het in veel kleuren bestaat. Al die kleurencombinaties zorgen ervoor dat je een erg levendig effect kan bereiken. Wil je een extra opvallend moslogo? Dan kan je ervoor kiezen om platte en bolle mossen te combineren om interessante texturen te verkrijgen.

Je hoeft het logo overigens niet helemaal in verschillende mossoorten te spellen of af te beelden. Je kan er ook voor kiezen om een moskader te maken en het logo zelf leeg te laten. Je leest het logo dan af tussen het groene mos. Of je kan het omgekeerd aanpakken en enkel de letters of figuren van het logo in mos uit te beelden. Aan jou de keuze!

Hoe wordt een moslogo gemaakt?

Vooraleer we het logo of de letters van je bedrijf in mos vervaardigen, wordt het mos behandeld. We impregneren het mos met een speciaal middel waardoor de planten gestabiliseerd worden. Zo hebben ze geen onderhoud nodig, maar blijven ze wel frisgroen. Daarna bevestigen we het mos op een geschikte ondergrond. We maken het logo zorgvuldig na in de mossoorten die we vooraf besproken hebben.

Er is daarbij best veel precisie mogelijk. We kunnen voor complexe logo’s een 3D-effect creëren door met donkere en lichte mossen te werken of door te kiezen voor mossen met verschillende diktes en texturen. Elk moslogo is anders, maar het effect is wel altijd hetzelfde: een echte eyecatcher die indruk maakt.

Bekijk gerust enkele realisaties zoals Goemaere, BMW Brussels of onze bekroonde moswand bij Sanoma.

Geïnteresseerd in een moslogo voor je bedrijf? Any Green bezorgt je een groen logo!

Wil je je bedrijf in de verf zetten met een moslogo? Bij Any Green helpen we je maar al te graag om het perfecte moslogo voor jouw bedrijf te ontwerpen! We luisteren naar je wensen, stellen een geschikt moskader samen en komen het zorgvuldig gecreëerde moslogo natuurlijk ook op kantoor installeren. Contacteer ons vrijblijvend of maak een afspraak voor meer informatie.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte