Design

Design Plantenbakken

Mag het in je interieur wel wat meer zijn dan de klassieke plantenpotten of plantenbakken? Dan kan je kiezen voor een design plantenbak. Ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit en creativiteit. Wie zegt dat plantenbakken er allemaal hetzelfde uitzien? Hieronder introduceren we graag onze design plantenbakken.


Design plantenbakken: een blikvanger in huis

Plantenbakken zijn niet noodzakelijk het meest spannende deel van je interieur. Maar dat betekent niet dat ze dat niet kunnen zijn. Design plantenbakken zijn perfect voor wie een opvallende en kwalitatieve plantenbak wil die perfect in het interieur past.

Met een design plantenbak kan je een echte blikvanger creëren. Niet alleen de plant zelf, maar de hele plant mét plantenbak springt dan in het oog. Ideaal voor wie centraal in het kantoor of in een andere ruimte een mooie plant wil neerpoten.

Ontdek ons assortiment design plantenbakken

Ons assortiment design plantenbakken biedt plaats aan exclusieve planters, voornamelijk van de hand van bekende top designers. We laten je alvast kennismaken met de opties voor je kantoorplanten in pot.

Serralunga: Italiaanse klasse

Serralunga is een toonaangevend buitenmeubelbedrijf, opgericht in 1825 in het Italiaanse Biella. Deze familie produceert al vijf generaties lang collecties designmeubels, en dus ook plantenbakken. De collecties zijn een combinatie van unieke vormen en levendige interpretaties. Bij Serralunga transformeren ze een puur functioneel voorwerp als een bloembak in een buitengewoon decoratief meubelstuk. De bloempotten van Serralunge zijn ronde, levendige, moderne bloembakken in neutrale kleuren. We hebben creaties van grote namen zoals Ron Arad, Luisa Bochietto, Zaha Adid, Arik Levy, Philippe Starck, en Domani.

serralunga design plantenbak

Atelier Vierkant: hoogwaardig Belgisch

Kies je graag voor een Belgisch staaltje topwerk, dan laten we je graag onze collecties bloembakken van Atelier Vierkant zien. Je kan hoogwaardige, handgemaakte keramiek planters verwachten in vooral sobere kleuren.

Atelier Vierkant design plantenbakken

Gooooo: herkenbaar design met een twist

Ook de design bloembakken van Gooooo zullen je zeker weten te bekoren. Dit Belgische bedrijf produceert bloembakken met een typische eerder smalle vorm en bovenaan een bredere rand. Je kan die design bloembakken verkrijgen in natuurlijke en iets opvallendere kleuren.

Gooooo design plantenbak

Slide: unieke vormen en aparte kleuren

Klaar voor een echte blikvanger, dan raden we je het Italiaanse topdesign van Slide aan. Je vindt bloembakken in unieke vormen en felle kleuren die niet onopgemerkt voorbijgaan, maar ook minder opvallende exemplaren.

Slide design plantenbak

Any Green voorziet je bedrijf van planten in design plantenbakken

Wil je een bepaalde ruimte in je bedrijf graag aankleden met planten? Dan mag je het belang van een geschikte plantenbak niet onderschatten. Dat geldt zeker in zorgvuldig ingerichte ruimtes. Wil je van de kamerplant of kantoorplant een echte blikvanger maken, dan kan je ook kiezen voor een design plantenbak. De experts van Any Green helpen je graag om de juiste design plantenbakken te selecteren. We gidsen je met veel plezier door ons assortiment design plantenbakken. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.