Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Welke kantoorplanten passen in uw bedrijf?

    Welke kantoorplanten passen in uw bedrijf?

    Bent u van plan om uw kantoor binnenkort te renoveren? Of misschien gewoon een beetje op te frissen? Dan hebt u misschien ook al nagedacht over het plaatsen van een paar planten of groenvoorzieningen. En dat is zeker geen slecht idee, want planten hebben Lees meer

  • Olijfboom huren als kantoorplant?

    Olijfboom huren als kantoorplant?

    Wil u uw kantoor graag een mediterraan tintje geven? Dan is het plaatsen van enkele olijfbomen ongetwijfeld een uitstekende optie voor u! De olijfboom, officieel Olea Europaea genaamd, is een plant die reeds duizenden jaren in Europa groeit. Zo’n 6000 ja Lees meer

MEER BLOGITEMS