Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • De vakantie op kantoor dankzij deze 5 exotische planten

    De vakantie op kantoor dankzij deze 5 exotische planten

    Op zoek naar een leuke manier om wat vakantiesfeer op kantoor te brengen? Dat kan met de toevoeging van exotische planten. Onze top 5 exotische planten zal u direct meevoeren naar warme plekken vol zon, strand en zee. De bananenplant Bananenplanten doe Lees meer

  • De ananasplant huren als kantoorplant

    De ananasplant huren als kantoorplant

    De ananasplant is een geweldige plant met tevens een bijzondere verrassing: er groeit echt een heuse ananas uit! Weliswaar een kleintje, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De ananasplant behoort tot de populaire Bromelia familie en groeit van origin Lees meer

MEER BLOGITEMS