Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Welke plantensoorten zijn gemakkelijk voor kantoor?

    Welke plantensoorten zijn gemakkelijk voor kantoor?

    Er zijn zo ontzettend veel plantensoorten, dat het soms knap lastig kan blijken om een weloverwogen keuze te maken wanneer je op zoek bent naar een groene toevoeging voor je ruimte. Zeker op kantoor, want de plantjes moeten natuurlijk wel blijven leven en Lees meer

  • Welke 5 planten kunnen in een donker kantoor overleven?

    Welke 5 planten kunnen in een donker kantoor overleven?

    Wist je dat planten de prestaties van jezelf en je medewerkers sterk doen stijgen? Slechts één plant in een werkruimte plaatsen doet op dat gebied soms al wonderen. Zeker indien je ook nog eens voor planten kiest, die de lucht zuiveren van allerhande gift Lees meer

MEER BLOGITEMS