Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Interview: Het belang van groen in een bedrijfsinterieur

    Interview: Het belang van groen in een bedrijfsinterieur

    Voor Architectura.be liet onze zaakvoerder Benoît Pelleriaux zijn licht schijnen op het belang van een groene bedrijfsomgeving en over de trend van biophillic design die we steeds vaker in de werkomgeving zien. Hier vind je een samenvatting van het interv Lees meer

  • Kantoor herinrichten? Tips en inspiratie voor planten

    Kantoor herinrichten? Tips en inspiratie voor planten

    Enkele moderne bureaus, vergadertafels en bureaustoelen en ziezo: je hebt een leuk kantoor. Toch? Misschien mist er één belangrijk iets: planten! Door je kantoor op te frissen met enkele leuke accessoires en hier en daar wat groen zal je kantoor direct ee Lees meer

MEER BLOGITEMS