Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Pants @ Work Award 2018

    Pants @ Work Award 2018

    Any Green ontvangt de Gold Leaf van Plants at Work in de categorie overseas projects.  Dankzij deze uitreiking wil de organisatie Plants at Work groene kantoorprojecten binnen het Verenigd Koninkrijk belonen, maar zijn ook op zoek naar vooruits Lees meer

  • Help, mijn kamerplanten sterven af! Wat kan ik doen?

    Help, mijn kamerplanten sterven af! Wat kan ik doen?

    Heeft u planten op kantoor of thuis en ziet u vreemde kleuren op de bladeren verschijnen die normaal gezien niet bij het uiterlijk van de plant horen? Of begint uw plant af te sterven? Planten zijn voor hun gezondheid afhankelijk van heel wat verschillen Lees meer

MEER BLOGITEMS