Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Hippe kamerplanten voor thuis of op kantoor

    Hippe kamerplanten voor thuis of op kantoor

    Wilt u uw kantoor eens doen opleven? Dan is het vooral tijdens de lentemaanden enorm leuk om alles om te gooien. Misschien wilt u al een tijdje een mooie nieuwe kleur op de wanden? Of wat meubilair wegdoen en dit verwisselen met meer duurzame en rustige o Lees meer

  • Interieurbeplanting: steek uw bedrijf sfeervol in het groen

    Interieurbeplanting: steek uw bedrijf sfeervol in het groen

    Planten kunnen elke binnenruimte direct een nieuwe en gezellige sfeer geven. Maar planten doen veel meer dan dat: wanneer u planten op kantoor zet, dan ervaart u meer rust, een betere luchtkwaliteit en ook de akoestiek gaat er bijzonder op vooruit met int Lees meer

MEER BLOGITEMS