Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Bedrijfspand inrichten: tips & tricks

    Bedrijfspand inrichten: tips & tricks

    Je kantoor aantrekkelijk inrichten voor zowel werknemer als klant? Kantoorinrichting is een superleuk onderdeel van de stap naar je een eigen bedrijfspand, maar toch wel een hele uitdaging om het volledig naar de stijl van jouw bedrijf of organisatie in t Lees meer

  • Plantenmuren voor bedrijven

    Plantenmuren voor bedrijven

    Het is algemeen geweten dat planten een erg positieve invloed hebben op het stressniveau en het algemeen humeur van mensen. De werkvloer is om die reden de perfecte plek om op te fleuren met wat groen! Wil je optimaal kunnen profiteren? Dan is een planten Lees meer

MEER BLOGITEMS