Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • 7 x planten die houden van een donkere ruimte

    7 x planten die houden van een donkere ruimte

    Er zijn veel soorten planten die tegen diverse omstandigheden kunnen zoals licht en warmte, maar ook juist duister. Vooral in een kantooromgeving kan het lastig zijn om de juiste plant te kiezen. Sommige ruimten kunnen wat bedompt zijn, met weinig lichtin Lees meer

  • 6 planten die goed tegen hitte kunnen

    6 planten die goed tegen hitte kunnen

    Wordt het bij u op kantoor in de zomer soms heet? Veel kantoorpanden zijn gevestigd onder een plat dak, of zijn anderzijds gevoelig voor hitte in de zomer. U twijfelt dan misschien of het zinvol is een plant neer te zetten. Gelukkig bestaan er ook pla Lees meer

MEER BLOGITEMS