Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Echte kerstboom of een kunstboom? Alle voor- en nadelen

    Echte kerstboom of een kunstboom? Alle voor- en nadelen

    Elk jaar is het weer een leuk karwei om de kerstboom op te zetten. Of dit nu op kantoor of thuis is; een kerstboom brengt heel wat sfeer in een ruimte en maakt deze direct gezellig. Maar de afgelopen jaren denken we steeds meer na over onze omgeving, de g Lees meer

  • Waarom nepplanten steeds populairder worden

    Waarom nepplanten steeds populairder worden

    Het kan zijn dat het kantoor van je bedrijf er een beetje kaal uitziet, deze kale plekken kunnen opgevuld worden door middel van planten of andere meubels en accessoires. Vaak worden deze lege plekken opgevuld door allerlei accessoires waar je verveeld va Lees meer

MEER BLOGITEMS