Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Waarom nu al aan Kerst denken?

    Waarom nu al aan Kerst denken?

    Denkt u er nu al aan een kerstboom te gaan bestellen? Laat u gerust gaan, want zelfs de wetenschap zegt dat dit een goed idee is. Nu plannen maken en heel binnenkort al een kerstboom in uw buurt, zou u gelukkiger maken, dit zeggen psychologen. Het Lees meer

  • Vistagreen Green Panels: artificiële groene wanden voor kantoor en interieur

    Vistagreen Green Panels: artificiële groene wanden voor kantoor en interieur

    Op zoek naar een leuke eyecatcher op kantoor? Nood aan een originele manier om meer groen te integreren in uw interieur zonder veel onderhoud? Meer groen op kantoor zorgt ervoor dat een gevoel van rust naar binnen gebracht wordt. Naast het aspect dat gr Lees meer

MEER BLOGITEMS