Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat in uw onderneming.

down
planten kopen of huren

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP MET INTERIEURONTWERP VOOR EEN GROENE TOUCH IN UW ZAAK

De focus van Any Green ligt op de verhuur en verkoop van planten voor bedrijven. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren of kopen. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Verder leggen wij ons ook toe op het integreren van groen in bedrijfspanden. Heeft u interesse om een natuurlijke toets in uw kantoren of winkelpand te integreren? Onze interieurtuinarchitecten bezorgen u een passend plan.

ONS AANBOD

Wie zijn wij?

OVER ANYGREEN

Anygreen brengt op een frisse en originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende interieurbeplanting. Ons 20-koppig team van ervaren planttechniekers en ontwerpers mocht al talloze groene omgevingen realiseren in de voorbije 25 jaar.

Onze concepten vielen internationaal al meermaals in de prijzen bij gerenommeerde organisaties in de sector. Zin om werk te maken van uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag verder wat we voor uw bedrijf kunnen doen.

CONTACTEER ONS

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN AAN BEDRIJVEN

  • Wat zijn de beste kamerplanten voor in de schaduw?

    Wat zijn de beste kamerplanten voor in de schaduw?

    Niet alle kamerplanten hebben veel zonlicht nodig. Integendeel, er zijn heel wat mooie planten die beter gedijen in de schaduw. Is je kantoorruimte naar het noorden gericht? Of is er geen directe lichtinval? Geen nood, ook dan kan je een groen kantoor cre Lees meer

  • Kantoorplanten in pot: wat zijn de populairste opties?

    Kantoorplanten in pot: wat zijn de populairste opties?

    Kantoorplanten, ze bestaan in alle vormen en maten. Het is dan ook niet eenvoudig kiezen. Daarom geven we je hieronder een overzicht van de populairste kantoorplanten in pot. Zo helpen we je alvast op weg. Kantoorplanten nodig? Vraag vrijblijvend om Lees meer

MEER BLOGITEMS