Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat in uw onderneming.

down
planten kopen of huren

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP MET INTERIEURONTWERP VOOR EEN GROENE TOUCH IN UW ZAAK

De focus van Any Green ligt op de verhuur en verkoop van planten voor bedrijven. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren of kopen. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Verder leggen wij ons ook toe op het integreren van groen in bedrijfspanden. Heeft u interesse om een natuurlijke toets in uw kantoren of winkelpand te integreren? Onze interieurtuinarchitecten bezorgen u een passend plan.

ONS AANBOD

Wie zijn wij?

OVER ANYGREEN

Anygreen brengt op een frisse en originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende interieurbeplanting. Ons 20-koppig team van ervaren planttechniekers en ontwerpers mocht al talloze groene omgevingen realiseren in de voorbije 25 jaar.

Onze concepten vielen internationaal al meermaals in de prijzen bij gerenommeerde organisaties in de sector. Zin om werk te maken van uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag verder wat we voor uw bedrijf kunnen doen.

CONTACTEER ONS

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN AAN BEDRIJVEN

  • Kantoorbeplanting met onderhoudscontract

    Kantoorbeplanting met onderhoudscontract

    Wil je graag planten op kantoor, maar heb je geen zin om de planten te onderhouden? Of is er niet genoeg tijd om de planten op je kantoor de zorg te geven die ze verdienen? Onze experten nemen die taak graag van je over. Hieronder vertellen we je alles ov Lees meer

  • Kantoorplanten verzorgen tijdens vakanties of weekends: onze tips

    Kantoorplanten verzorgen tijdens vakanties of weekends: onze tips

    Kantoorplanten voegen niet alleen esthetische waarde toe aan je werkomgeving, maar ze dragen ook bij aan een gezondere, productievere en aangenamere werkplek. Ze zuiveren de lucht, verminderen stress en verbeteren het algehele welzijn van werknemers. Maar Lees meer

MEER BLOGITEMS