Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Verticale tuin: perfect voor bedrijven

    Verticale tuin: perfect voor bedrijven

    Sinds het afgelopen decennium zijn verticale tuinen steeds meer in trek geraakt, vooral vanwege de multifunctionele toepassingsmogelijkheden. Wilt u graag wat meer groen in huis of op kantoor, maar weet u niet zeker of u de ruimte hiertoe heeft? Dan is ee Lees meer

  • Atrium tuin aanleggen? Handige tips en informatie

    Atrium tuin aanleggen? Handige tips en informatie

    Steeds meer bedrijven kiezen voor planten op kantoor. Dit kunnen gewoon een paar gezellige losse planten hier en daar zijn, of bijvoorbeeld een groene verticale wand. Tegenwoordig is er wederom een nieuwe trend gaande: de atrium tuin. Heef Lees meer

MEER BLOGITEMS