Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Groene muur met planten in je kantoor? Inspiratie

    Groene muur met planten in je kantoor? Inspiratie

    Hoe maak je indruk met je kantoor via een zoom meeting? Sinds 2020 zijn we massaal gaan videobellen via online vergaderplatformen zoals Zoom, Teams of Skype. En dat heeft een verrassend bij-effect: we zijn blijkbaar razend benieuwd wat er in de achtergron Lees meer

  • Plant design voor bedrijven en kantoren

    Plant design voor bedrijven en kantoren

    Groen is in, zoveel is duidelijk. De planten mama's en papa’s zijn met steeds meer en het interieur in vele huishoudens wordt steeds groener. Plant design is dus één van de meest trendy designs van het moment, niet alleen thuis maar ook op de werkvloer! P Lees meer

MEER BLOGITEMS