Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • De 10 meest gestelde vragen over hydrocultuurplanten op kantoor

    De 10 meest gestelde vragen over hydrocultuurplanten op kantoor

    Wilt u graag kantoorplanten aanschaffen op kantoor, maar twijfelt u tussen gewone kamerplanten of hydrocultuur planten? Hydrocultuur planten wat wat is dat nu precies? Hydrocultuurplanten op kantoor zijn erg in trek de laatste jaren, omdat deze specifieke Lees meer

  • De Aralia (Polyscias) als kantoorplant

    De Aralia (Polyscias) als kantoorplant

    De Aralia is een mooie plant voor vrijwel elke binnenruimte. De plant bestaat uit ongeveer veertig verschillende soorten behorende tot de klimopfamilie (Araliaceae). De Aralia draagt de officiële benaming Polyscias, hetgeen uit het Grieks voortkomt. Het i Lees meer

MEER BLOGITEMS