Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Planten huren of kopen voor een mooi en blijvend resultaat.

down

Planten kopen of huren

PLANTENVERHUUR EN VERKOOP

De focus van Any Green ligt op verhuur en verkoop van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons kantoorplanten huren. Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

ONZE DIENSTEN

Verticale muren

GROENE MUREN

Breng op een originele manier groen in uw kantoor of bureau met inspirerende verticale groene muren.

BEKIJK GROENE MUREN

Jarenlange expertise

AWARDS

Any Green ontvangt tweemaal goud tijdens de award uitreikingen van de vooraanstaande organisatie EILO, en daar zijn we trots op. Met deze uitreiking wil de organisatie groene binneshuis- en kantoorprojecten over heel Europa belonen. Wij hebben goud gewonnen met onze groene muur bij Sanoma en de multifunctionele binnentuin bij Biocartis.
Lees hier waarom we hebben gewonnen.

LEES MEER

BLOG VERHUUR EN VERKOOP PLANTEN

  • Planten voor een beautysalon?

    Planten voor een beautysalon?

    Je beautysalon opfrissen met wat groen? Yes, een super goed idee! Planten zijn erg trendy en hebben enorm veel leuke voordelen. Bovendien zijn ze ook nog eens fiscaal aftrekbaar, hoera! Waarom zou je als eigenaar van een beautysalon investeren in planten? Lees meer

  • Hoe je winkelpand verfraaien met planten?

    Hoe je winkelpand verfraaien met planten?

    Een uitnodigend interieur is essentieel om klanten te trekken naar je winkel, dat weet zowat elke retailer en ondernemer in het algemeen maar al te goed. De beleving van de klant staat namelijk op nummer één! Maar hoe fleur je je handelsruimte op en laat Lees meer

MEER BLOGITEMS