Planten kopen

Planten kopen voor kantoor, bureau of bedrijf?

Wil je planten op kantoor, op je bureau of in je bedrijf? Groot gelijk! Planten bieden ontzettend veel voordelen. Ze verhogen de productiviteit en creativiteit van werknemers en geven je bedrijf een frisse look.

Bij Any Green kan je plantenpakketten voor je bedrijf kopen in alle vormen en maten. We bekijken je kantoor, gaan na welke planten het goed zullen doen op je bureau en werken een groen plan uit voor je bedrijf.

De juiste planten kopen voor uw bedrijf of kantoor?


planten welzijn bedrijf

Planten op kantoor verhogen de productiviteit en creativiteit

Wist je dat planten stress verminderen en zorgen voor inspiratie en creativiteit? Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen! Planten zetten via hun bladeren water, zonlicht en schadelijke gassen om in zuurstof en suikers. Dankzij die extra zuurstof in de lucht zijn we fitter en energieker op kantoor. Werknemers worden zo productiever en voelen zich ook beter in hun vel. Planten op kantoor zorgen zelfs voor minder ziekteverzuim. Planten zijn met andere woorden een uitstekende investering.

Planten kopen maakt van je winkel of kantoor een aangename omgeving. Zowel klanten, werknemers als bezoekers vertoeven liever in de ruimte en dat heeft natuurlijk alleen maar voordelen. Met planten zorg je voor een goed gevoel en geef je een positieve indruk.

Planten kopen bij Any Green: het grootste aanbod

Je bent overtuigd en wil planten kopen. Maar welke planten passen best in je werkomgeving? Van kantoorplanten tot exclusieve en tropische planten, van 50 cm tot wel 12 meter hoog, je vindt het bij ons. Vertel ons hoe de ideale werkomgeving er volgens jou uitziet. Dan zoeken we samen de juiste planten.

De 8 voordelen van planten op kantoor volgens Jobat.be

We kunnen niet genoeg zeggen hoeveel voordelen planten op kantoor met zich meebrengen. Ben je nog niet overtuigd dat planten kopen zorgt voor een betere werkomgeving? Volgens Jobat.be zijn er 8 voordelen van planten op kantoor:

  1. Minder irritante geluiden
  2. Positieve uitstraling van het bedrijf
  3. Bevordert groepsgevoel
  4. Betere luchtkwaliteit en minder schadelijke kantoorstoffen
  5. Minder stress en hogere productiviteit
  6. Ontsnap aan de technologie
  7. Groen is een rustgevende kleur
  8. Werknemers zijn minder vaak ziek

Planten zijn dus een uitstekende investering. Werknemers zullen beter werk leveren en zich ook gelukkiger voelen op kantoor. Een win-winsituatie dus!

Planten kopen bij Any Green: het grootste aanbod

Overtuigd van de voordelen van planten op kantoor en wil je zelf planten kopen? We helpen je bij Any Green graag verder. We bieden een ontzettend groot aanbod planten aan. Van kleine kantoorplanten tot exclusieve tropische palmen tot wel 12 meter hoog, je vindt het bij ons allemaal.

We verwachten niet dat je een echte plantenkenner bent. Vertel ons over jouw ideale werkomgeving en toon ons hoe je kantoor eruitziet. Dan zoeken we samen de juiste planten. Zo ben je er zeker van dat je omringd wordt door planten die je mooi vindt en het ook uitstekend zullen doen op je kantoor.

kantoorplanten kopen anygreen

Wat zijn de populairste kantoorplanten?

Bij Any Green kan je alle soorten planten in alle vormen en maten kopen. Keuzestress? Dan zetten we een aantal van de populairste kamerplanten hieronder op een rijtje.

Plantenmuren: voor een origineel, groen kantoor

Een groene plantenmuur is een originele manier om veel planten op een klein kantoor te plaatsen. We kiezen samen je favoriete planten uit en bepalen welke planten samen passen en het goed zullen doen op je kantoor. Daarna bevestigen we de planten op wandpanelen die dan gemonteerd worden op de muur in je kantoor. Plantenmuren zien er fantastisch uit en geven je kantoor een frisse look.

Het effect van plantenmuren kan ook gecreëerd worden met afzonderlijke potplanten die hoog groeien.

plantenmuur in bureau

Moskaders: de perfecte blikvanger

Een plantenmuur vergt onderhoud, maar moskaders helemaal niet. Mossen kunnen zowel in donkere als lichtrijke ruimtes gedijen en hebben amper water nodig. Moskaders zijn ook uitstekende panelen om geluid te dempen en ze nemen amper ruimte in beslag. Het is alsof je een foto aan de muur zou hangen.

Met mossen kunnen ware kunstwerken gecreëerd worden. De perfecte blikvanger is het logo van je bedrijf afgebeeld met mosplantjes. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

logo in mos

Kunstplanten: doen of niet?

Wil je graag wat groen op kantoor, maar zijn echte planten geen optie? Dan kunnen kunstplanten de oplossing bieden.

Het spreekt voor zich dat kunststof planten niet alle positieve effecten van echte planten op kantoor zullen kunnen nabootsen. Kunstplanten zuiveren de lucht niet en verhogen productiviteit en creativiteit dus niet even veel als echte planten.

Het voordeel is dat je de planten niet moet onderhouden en de planten niet kunnen afsterven.

Bij Any Green bieden we Vista Green panelen aan die bestaan uit kunstplanten. Zo kan je een groene muur creëren die niet het minste onderhoud vergt.

kunststof plantenwanden op kantoor

Planten kopen voor je bedrijf: Any Green staat paraat

Wil je je bedrijf graag aankleden met planten? De experts van Any Green helpen je met alle plezier om van jouw kantoor een groene oase te maken! We nemen je kantoor onder de loep en bespreken de verschillende mogelijkheden met jou. Ons groen plan voor je kantoor krijgt zo vorm.

De juiste planten kopen voor uw bedrijf of kantoor?