Planten kopen

Planten kopen voor kantoor, bureau of bedrijf?

Verhoog de productiviteit en creativiteit

Wist je dat planten stress verminderen en zorgen voor inspiratie en creativiteit? Planten zetten via hun bladeren water, zonlicht en gassen om in zuurstof en suikers. Door de extra zuurstof in de lucht zijn we fitter en energieker. We zijn productiever en voelen ons beter in ons vel. Hierdoor is er ook minder ziekteverzuim. De kost van planten kopen is daarom vaak terugverdiend op minder dan één jaar tijd.
Planten kopen maakt van je winkel of kantoor een aangename omgeving voor werknemers. Maar ook bezoekers zoals leveranciers en klanten voelen zich meteen thuis. Met planten zorg je voor een goed gevoel en positieve indruk.

De juiste planten kopen voor uw bedrijf of kantoor?


Planten kopen bij Any Green: het grootste aanbod

Je bent overtuigd en wil planten kopen. Maar welke planten passen best in je werkomgeving? Van kantoorplanten tot exclusieve en tropische planten, van 50 cm tot wel 12 meter hoog, je vindt het bij ons. Vertel ons hoe de ideale werkomgeving er volgens jou uitziet. Dan zoeken we samen de juiste planten.

De 8 voordelen van planten op kantoor volgens Jobat.be

Nog niet overtuigd dat planten kopen zorgt voor een betere werkomgeving? Volgens Jobat.be zijn er alleen voordelen verbonden aan planten op kantoor. Wij zetten de 8 voordelen nog eens op een rijtje:

  1. Minder irritante geluiden
  2. Positieve uitstraling van het bedrijf
  3. Bevordert groepsgevoel
  4. Betere luchtkwaliteit en minder schadelijke kantoorstoffen
  5. Minder stress en hogere productiviteit
  6. Ontsnap aan de technologie
  7. Groen is een rustgevende kleur
  8. Werknemers zijn minder vaak ziek