Kantoorplanten pakket: kies voor een plantenpakket op maat van je bedrijf

Kantoorplanten pakket: kies voor een plantenpakket op maat van je bedrijf

Kantoorplanten pakket: kies voor een plantenpakket op maat van je bedrijf

Planten op kantoor hebben heel wat voordelen. Ze verhogen de productiviteit en creativiteit van de werknemers en verlagen het stressniveau. En ze zien er natuurlijk ook mooi uit!

Any Green stelt kantoorplanten samen op maat van je bedrijf. We adviseren je welke planten het goed zullen doen op je kantoor en je kiest helemaal zelf welke planten je neemt. Je kan ervoor kiezen om plantenpakketten voor kantoor te kopen, maar je kan bij Any Green ook kantoorplanten leasen. Je leest er hieronder alles over.

Interesse in planten op maat van uw bedrijf?

Planten op kantoor: een goed idee

Planten zijn een goed idee. Niet alleen thuis, maar ook (en misschien zelfs nog meer) op de werkvloer. Het is bewezen dat planten een positief effect hebben op werknemers. De planten zorgen voor minder stress en verhogen de productiviteit en creativiteit. Ook de luchtkwaliteit verbetert en planten werken zelfs geluiddempend. Een beetje groen op kantoor kan dus wonderen doen!

Je hoeft ook geen groot kantoor te hebben om planten te integreren in de ruimte. Bij Any Green bieden we tal van plantenpakketten aan die elk soort kantoor van wat groen kunnen voorzien. Bovendien hoef je ook geen plantenpakketten te kopen, je kan ook planten op maat van je bedrijf leasen.

planten in kantoorruimte

Plantenpakket kopen voor je bedrijf

Wil je je bedrijf opfleuren met planten? Dan maken we bij Any Green graag een plantenpakket op maat van jouw bedrijf. We stellen een plantenpakket samen dat aangepast is aan de beschikbare ruimte en de lichtinval op kantoor. Zo zijn niet alleen je werknemers, maar ook je planten gelukkig.

We bieden een erg ruim aanbod planten aan. Je kan bij Any Green terecht voor zowel kantoorplanten als grote, tropische blikvangers. We hebben ook hangplanten en we maken plantenwanden, erg interessant wanneer de ruimte beperkt is. Wil je geen onderhoud, dan zijn moswanden de oplossing. We stellen graag een pakket planten samen volgens jouw wensen.

Lease een pakket kantoorplanten bij Any Green

Planten brengen enige verantwoordelijkheid met zich mee. Je moet de planten goed verzorgen en water geven. Op kantoor is het niet altijd duidelijk wie die taak op zich zal nemen.

Daar hebben we een oplossing voor bedacht. Je kan bij Any Green namelijk ook planten leasen. Wanneer je planten leaset, komen we ze zelf periodiek verzorgen. Zijn er planten die het niet goed meer lijken te doen? Dan vervangen we ze met veel plezier. Je hebt met andere woorden alle voordelen van planten op de werkvloer zonder dat je je druk hoeft te maken over onderhoud.

Heb je een ergens een plant gezien die je ook graag op kantoor zou willen, dan kunnen we daarvoor zorgen wanneer je planten leaset. We zorgen dan voor afwisseling als je dat wenst. Eenmaal het contract afgelopen is, dan zijn alle planten, maar ook de plantenbakken of –houders, helemaal van jou. 

planten en bomen in kantoor

Een plantenpakket op maat van je bedrijf

Het is niet eenvoudig om planten te kiezen voor je bedrijf wanneer je niet veel over planten kent. Je bent overtuigd van de voordelen van planten op kantoor, maar je hebt ook een budget waarmee je rekening moet houden. Any Green stelt plantenpakketten op maat van je bedrijf samen.

We adviseren je welke planten het goed zullen doen op je kantoor en die ook binnen het budget passen. De mogelijkheden zijn legio. We bepalen samen het aantal planten, de soorten plantenbakken en hoe vaak onderhoud zal nodig zijn. Zo ben je zeker van mooie planten die goed op kantoor zullen gedijen en budgetvriendelijk zijn.

Een pakket kantoorplanten: Any Green helpt je graag

Wil je graag je kantoor vullen met planten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is een pakket kantoorplanten van Any Green de ideale oplossing. Onze experts helpen je met alle plezier verder! We komen dan een kijkje nemen in het bedrijf en bespreken de verschillende mogelijkheden.

Daarna maken we een mooie pakket kantoorplanten op maat van je bedrijf. Zo wordt al dat grijs snel een oase van groen. Contacteer ons vrijblijvend en maak vandaag nog een afspraak!

Meer blog items