Logo of bedrijfsnaam in mosletters? Ontdek de mogelijkheden

Logo of bedrijfsnaam in mosletters? Ontdek de mogelijkheden

Logo of bedrijfsnaam in mosletters? Ontdek de mogelijkheden

In een eerder artikel kon u al de verschillende mogelijkheden en voordelen van een moswand op kantoor ontdekken. In plaats van het enkel neerzetten van planten binnen een ruimte, biedt moderne technologie verschillende interessante opties tot het verfraaien van uw (kantoor)interieur met een fris groen element. Een moswand is één van die opties. Een mosmuur is een zogenaamde verticale groenoplossing voor zowel binnen als buiten, waarmee u met zeer weinig tot geen onderhoud uw kantoorpand voorziet van een duurzaam accessoire, met bovendien meerdere positieve gevolgen voor u en uw medewerkers.

Mos kan echter op meerdere manieren gebruikt worden. Zo is er ook een mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam in mosletters te laten maken en op een prominente plek op uw kantoor te plaatsen.
Een logo in mosletters biedt heel wat voordelen.

Interne voordelen van een logo of bedrijfsnaam in mosletters

Het meest voor de hand liggende voordeel van een logo in mosletters is dat met de techniek een klein stukje natuur wordt gecreëerd in een beperkte ruimte. De vele voordelen die met de natuur gepaard gaan, zijn reeds in ruime mate onderzocht en bewezen. Zo hebben planten een rustgevende uitstraling, waardoor de kantoorruimte een bepaalde mate van sereniteit zal uitstralen, die een zeer positieve invloed heeft op de aanwezige medewerkers. Er is minder ziekteverzuim, de productiviteit schiet omhoog, medewerkers hebben over het algemeen meer plezier in het werk en ervaren bovendien minder stress.

Externe voordelen van een logo of bedrijfsnaam in mosletters

Een logo in mosletters heeft echter niet alleen interne voordelen. Ook uw klanten worden er positief door beïnvloed. Groene toevoegingen op kantoor hebben een duurzame uitstraling, waarmee u in feite zonder enige moeite een imago van vertrouwen en duurzaamheid uitstraalt. Duurzaam ondernemen is al jaren een hot item, het geeft aan dat een ondernemer niet enkel handelt uit winst of eigenbelang, maar daarnaast ook de toekomst in ogenschouw houdt.
Plaatst u uw logo in mosletters, dan straalt dit een combinatie van creativiteit en duurzaamheid uit die uw bedrijf zeker ten goede komt.

Hoe wordt een logo of bedrijfsnaam in mosletters gemaakt?

Wanneer mos wordt gebruikt om een verticale wand mee te verfraaien, wordt het mos eerst behandeld met (milieuvriendelijke) producten. Hiermee wordt het mos geschikt gemaakt voor plaatsing binnenshuis. Nadat het mos geïmpregneerd is, is het blijvend groen, vuilafstotend en zelfs brandwerend.

Vervolgens wordt het mos op een houten plaat bevestigd en conform uw specifieke wensen ontworpen. Omdat mos een bijzonder veelzijdig plantje is, kunt u er werkelijk alle kanten mee op. Er zijn diverse soorten mos die op deze wijze behandeld kunnen worden, variërend van licht tot donker en klein tot groot. Het is dus tevens mogelijk, om mooie 3D-effecten te creëren.

Bestaat uw logo uit meerdere kleuren? Dan kunt u niet alleen door middel van verschillende schakeringen groen het verschil nabootsen, maar ook door verschillende diktes van mos prachtige schaduweffecten tot stand brengen.

Onderhoud van een logo of bedrijfsnaam in mosletters

Een mospaneel is uitzonderlijk eenvoudig te onderhouden. Het onderhoud is vergelijkbaar met dat van een kunstplant. De mosletters hebben geen water nodig. Bovendien blijft het mos door de impregnatie stof-en vuilvrij. Eens in de zoveel tijd moet het mos enkel worden bijgeknipt, zodat uw logo er strak blijft uitzien. Voor de rest is het een onderhoudsvriendelijke toevoeging, waar u zeer lang plezier van zult hebben.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie interesse in de mogelijkheden die een moswand of een logo in mosletters voor u kan bieden? Neem dan uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken met u graag de mogelijkheden.

Wenst u ook uw logo of bedrijfsnaam in mosletters?

Meer blog items