Olifantsoor huren als kantoorplant?

Olifantsoor huren als kantoorplant?

Olifantsoor huren als kantoorplant?

De Olifantsoor kent ook de naam Alocasia macrorrhizos. Het is een hele mooie reuzeplant die wel vier meter hoog kan worden. Het is een hele aantrekkelijke plant die u op kantoor kunt plaatsen. Meer groen op kantoor, een betere productiviteit, minder stress, allemaal voordelen die u en uw werknemers gaan ervaren! Bij Any Green zorgen wij graag voor een optimale groene werkomgeving. Een mooie plant kan uw kantoor opfleuren en meer groen verbetert ook de kwaliteit van de lucht. Door een Olifantsoor in uw kantoor, inkomhal of trappenhal te plaatsen, doet u daar uzelf en uw werknemers een groot plezier mee. Een Alocasia macrorrhizos kunt u nu bij ons huren of kopen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bespreek met ons de mogelijkheden, wij staan u graag te woord. Maar eerst meer over de Olifantsoor zelf!

Over de Olifantsoor

De bladeren van de Olifantsoor beginnen in het centrum van de plant vanuit een knol. Een nieuw blad is telkens groter dan het vorige blad. De bloeiwijze is ook erg indrukwekkend, namelijk een mooie witte bloeikolf die omgeven is door lichtgroen schutblad van ongeveer 20 cm. De rode bessen zijn vruchten van één cm in diameter. Als u ook een Olifantsoor op kantoor wilt, zorgt u dan dat deze half in de schaduw geplaatst kan worden (dus geen volle zon).

Olifantsoor in uw kantoorruimte

De Alocasia calidora kan prima in uw kantoor geplaatst worden; het is zelfs een hele goede keuze. Als er sprake is van een te lage luchtvochtigheid dan verdrogen de bladeren. Het is daarom ook raadzaam om de plant met enige regelmaat te benevelen om verdroogde bladeren op een eenvoudige manier te voorkomen. Let bij de groei van de plant goed op, want de bladeren groeien naar het licht. U dient de plant met enige regelmaat te verdraaien, zo voorkomt u dat deze scheef groeit. Let er ook goed op, dat de potgrond niet te nat is. Er mag geen water onderin de schaal blijven staan, want deze plant houdt absoluut niet van natte voeten.

Groen op kantoor, een goede keuze

Meer groen op kantoor zal uw bedrijf alleen maar ten goede komen. Groen zorgt voor minder stress, meer rust en minder ziekteverzuim. Ideaal dus voor uw bedrijf om een Alocasia macrorrhizos te plaatsen in de kantoorruimte. Creëer een aangename, sfeervolle en rustige omgeving, zodat uw werknemers onder optimale condities kunnen werken. De productiviteit wordt verhoogd, want met meer groen is de concentratie beter, maar ook het geheugen! Probeer het eens en ervaar wat groen in kantoor u en uw mensen oplevert.

Alocasia macrorrhizos kopen

Wilt u een Alocasia macrorrhizos kopen of huren? Dit kan bij Any Green. Wij staan voor u klaar om een Olifantsoor (Alocasia macrorrhizos) te plaatsen. Bent u benieuwd of dat deze plant ook geschikt is voor uw kantoor? Neemt u dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken uw wensen en geven u graag groenadvies voor uw kantoor. Ook voor andere vragen staan wij tot uw beschikking. Hoe meer groen op kantoor, hoe prettiger het is om hier te werken! Dit wilt u toch ook snel zelf ervaren? Wij helpen u hierbij graag verder.

Olifantsoor huren of kopen?

Meer blog items