Zomeronderhoud bedrijfsplanten: laat uw planten onderhouden tijdens het verlof

Onderhoud bedrijfsplanten in de zomer: bescherm uw planten tijdens het verlof

Zomeronderhoud bedrijfsplanten: laat uw planten onderhouden tijdens het verlof

Terug op kantoor na verlof en het eerste wat u moet doen, is de planten opruimen die door gebrek aan zorg en water dood gingen. Een domper, want u kwam net volledig opgeladen terug van vakantie en was klaar om erin te vliegen. Toch is de zomersterfte een jaarlijks fenomeen in vele kantoren. Jammer. En vooral onnodig. Any Green zorgt dat terugkeren naar het werk net dat tikkeltje leuker wordt. Hoe? Dat leest u hier.

Gestorven bedrijfsplanten na vakantieperiodes

Planten sterven soms. Jammer, maar dat is niet altijd te vermijden. En zeker op kantoor, aangezien het daar vaak niet duidelijk is wie voor de planten zorgt. Meestal neemt er wel iemand met groene vingers de verantwoordelijkheid om af en toe rond te gaan. Iedereen gelukkig, de planten ook. Tot er een vakantieperiode aanbreekt en veel collega’s afwezig zijn, waaronder de planten verzorgen.

Het aantal kantoorplanten dat een vakantieperiode niet overleeft, is beduidend hoger dan tijdens gewone werkweken. En dat is jammer voor de uitstraling van uw bedrijf en de sfeer op het werk.

Wist u dat planten een rustgevend effect hebben op mensen en bijdragen aan de productiviteit op het werk?

Bedrijfsplanten onderhouden

Als u klanten ontvangt op het bedrijf, wilt u graag een verzorgde en professionele uitstraling. Daarom investeerde u op de eerste in kantoorplanten: u beseft dat mooi onderhouden planten bijdragen aan een professioneel gevoel, terwijl planten die er bruin en onverzorgd uitzien, voor het tegendeel zorgen.

Het is dan ook zonde mocht uw investering teloor gaan. Dat is te vermijden en nog op een heel gemakkelijker manier. Laat Any Green uw plantencollectie onderhouden. Zo kan u zich helemaal concentreren op uw werk of uw vakantie. Wij doen de rest.

Gun uw planten een regelmatig onderhoud

Een verzorgde bedrijfstuin

Net zoals de planten binnen, kunnen ook de planten, struiken en bloemen rondom uw bedrijfsterrein lijden onder een lange afwezigheid. Denk aan:

  • wildgroei bij struiken of bomen
  • bruine of kale plekken in struiken
  • verwilderde bloemenperken

Dat kan mogelijks nog een grotere impact hebben op de ervaring van uw klanten dan de staat van uw planten binnen. Maar ook hier schiet Any Green u te hulp. We zorgen ervoor dat alles er piekfijn bijstaat. Dankzij ons kunt u tijdens uw vakanties alles volledig loslaten. U hoeft niet naar kantoor te komen om planten binnen of buiten water te geven, laat staan om onkruid te gaan wieden. U bent in verlof, dus u hoeft helemaal niets te doen.

Onderhoud van planten, het hele jaar door

Uw planten lopen het grootste risico tijdens vakantieperiodes, maar we komen ook tijdens het jaar. Voor u en voor ons gemakkelijker, want we zorgen voor een professionele verzorging, kunnen sneller ingrijpen bij mogelijke problemen en vervangen kosteloos zieke planten. Indien we enkel ingeschakeld worden tijdens een vakantieperiode, stuiten we misschien op problemen - en kosten voor u - die te vermijden waren.

Ga voor een professionele en verzorgde plantenverzameling, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte.

Een periodiek onderhoud voor uw bedrijfsplanten?

Meer blog items