Een Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) huren of kopen

Wil u een Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) huren of kopen voor op kantoor?
Een kantoorplant doet niet alleen veel voor de uitstraling van uw bedrijf, de plant zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit en minder achtergrondlawaai.
Uit onderzoek blijkt zelfs dat planten op kantoor stress verminderen.
Een Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) huren of kopen om uw kantoor op te fleuren, is dus een goed idee.
Bij Any Green zorgen we voor een optimale groene werkomgeving.

Eigenlijk zou elk bedrijf een plan moeten hebben voor een groene werkomgeving. Want planten op kantoor bieden erg veel voordelen.
Een Nederlandse onderzoeker, Marlon Nieuwenhuis, heeft in samenwerking met de Universiteit van Cardiff uitgebreid onderzoek gedaan naar het effect van planten in een werkomgeving. En uit dit onderzoek blijkt dat een kantoorplant kopen of huren veel voordelen biedt.

Zo zorgt een groen kantoor voor een verbetering van de concentratie en het geheugen. Mensen die in de natuur wandelen kunnen het geheugen en de concentratie met maar liefst 20% verbeteren. Met een kantoorplant, brengt u de natuur naar uw bedrijf.
Een kantoorplant zorgt namelijk voor een betere concentratie en dat resulteert in productievere werknemers.
Kantoorplanten verminderen ook het stressniveau van werknemers. Uit onderzoek blijkt dat een kantoorplant huren of kopen – bijvoorbeeld de Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) – het stressniveau tot wel 12% kan verminderen.

Met minder stress, ben je ook minder vaak ziek. Het mag dan ook niet verbazen dat een plant huren of kopen voor kantoor, zorgt voor een afname van het ziekteverzuim.

Kantoor opfleuren met een Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans)

Een Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) huren of kopen voor op kantoor heeft dus heel veel voordelen.
Zo zijn kantoorplanten geweldige sfeermakers en hebben de planten een welzijn verhogend effect.
Reden genoeg dus om vandaag nog een Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) aan te schaffen.

Slimme ondernemers die op zoek zijn naar planten om een rustgevende en aangename omgeving te creëren, zijn bij Any Green aan het juiste adres.
Wij hebben vele jaren ervaring met het plaatsen en onderhouden van kantoorplanten, waaronder de Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans), en kunnen ieder kantoor (groot of klein) voorzien van mooie planten.
Bij Any Green is het mogelijk om kantoorplanten te kopen, huren of leasen.
Zo is het mogelijk om de Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) bij ons te huren. Deze groene plant zorgt voor een rustgevende sfeer en verbetert de luchtkwaliteit aanzienlijk.

Met een huurcontract bij Any Green huurt u de planten voor 24 maanden. Wij zorgen dan voor de beste plaatsing en verzorgen ook het onderhoud.
Het leasen van een Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) is ook mogelijk. Met deze optie bent u na het beëindigen van de leaseperiode eigenaar van de planten.

Wilt u liever direct planten kopen, maar heeft u geen zin in het plaatsen ?
Laat dit dan over aan Any Green. Want bij ons is het ook mogelijk om de Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) te kopen.

Benieuwd of de Mexicaanse bergpalm (Chamaedorea elegans) ook geschikt is voor uw kantoor?
Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken samen met u de wensen voor uw kantoor.