Planten huren showroom of planten kopen voor uw toonzaal

Planten zijn een uitstekende investering in je toonzaal. Ze doen er alles niet alleen mooier uitzien, maar creëren ook een aangename omgeving voor klanten én medewerkers. Bij Any Green kan je planten huren, planten kopen of planten leasen. Hoe dat precies in elkaar zit, lees je hieronder.


Waarom planten plaatsen in een toonzaal?

Het plaatsen van planten in een toonzaal biedt verschillende voordelen die de algehele ervaring van zowel klanten als bezoekers zullen verbeteren. We zetten ze op een rijtje.

Verfraaiing van de ruimte

Planten zullen een toonzaal leven inblazen en een aantrekkelijke, uitnodigende sfeer creëren. Planten voegen een natuurlijk element toe aan de ruimte en verzachten de harde lijnen van exposities of productdisplays. Door planten op strategische locaties te plaatsen, kunnen donkere hoeken worden opgehelderd en kunnen saaie ruimtes worden opgefrist, waardoor de algehele esthetiek van de toonzaal wordt verbeterd.

Creëren van een ontspannen sfeer

Een toonzaal kan soms overweldigend zijn voor bezoekers, vooral als er veel te zien en te doen is. Planten kunnen helpen om een ontspannen en gastvrije sfeer te creëren, waardoor bezoekers zich meer op hun gemak voelen wanneer ze rondwandelen in de toonzaal. Dit kan de algehele ervaring van klanten verbeteren en hen aanmoedigen om langer in de toonzaal te blijven.

planten in showruimte

Geluidsabsorptie en betere akoestiek

In drukke toonzalen kan geluidshinder een probleem zijn, zeker wanneer veel mensen tegelijkertijd rondlopen en luidop hun mening delen over wat ze zien in de toonzaal. Planten kunnen fungeren als natuurlijke geluidsabsorptiemiddelen, waardoor geluidsgolven worden gedempt en galm wordt verminderd. Planten zullen daarom de akoestiek van de toonzaal verbeteren en het bezoek comfortabeler maken.

Merkimago

Het gebruik van planten in een toonzaal kan ook helpen om een positief merkimago op te bouwen en je als bedrijf te onderscheiden. Door planten te plaatsen toon je dat je belang hecht aan het comfort van de klanten. Bovendien kan de klant je bedrijf ook als milieubewust en klantgericht ervaren.

Verbetering van de luchtkwaliteit

En ook nog mooi meegenomen: planten in een toonzaal helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren door schadelijke stoffen uit de lucht te absorberen en zuurstof af te geven. Dit is vooral belangrijk in toonzalen waar vaak verschillende materialen en chemicaliën worden gebruikt. Door planten te introduceren, kan de lucht worden gezuiverd, waardoor een gezondere en meer comfortabele omgeving ontstaat voor zowel klanten als personeel.

Planten kopen voor je toonzaal

Het inrichten van een ruimte met planten is een belangrijke investering, en het is van cruciaal belang dat ze gedijen in de omgeving waarin ze geplaatst worden. Daarom bieden we graag onze expertise aan door een bezoek te brengen aan je toonzaal om te bespreken waar je de planten wil en welke specifieke plantensoorten je voorkeur wegdragen. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerd plantenplan op, rekening houdend met factoren zoals lichtinval en temperatuur op de verschillende locaties waar je planten wil.

Bij het kiezen van planten voor de ruimte heb je volledige vrijheid. Of je nu op zoek bent naar opvallende eyecatchers voor de toonzaal of onderhoudsvriendelijk groen wil, bij Any Green is alles mogelijk. Ons brede assortiment aan planten biedt opties voor elke type ruimte en smaak.

planten in optiek

Hoe werkt dat, planten huren voor je toonzaal?

Bij Any Green heb je niet alleen de mogelijkheid om planten te kopen, maar je kan ze ook huren, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Wanneer je ervoor kiest om planten te huren voor jouw toonzaal, is onderhoud inbegrepen. Bovendien heb je om de twee jaar de optie om nieuwe planten te kiezen, waardoor je de uitstraling van de ruimte steeds vernieuwt en fris houdt.

Het huren of leasen van planten bij Any Green vereist een minimum engagement van 24 maanden. Mocht er onverhoopt een plant zijn die niet goed gedijt, dan zorgen wij direct voor een vervanging. Zo ben je altijd verzekerd van een groene en levendige uitstraling in jouw toonzaal.

Any Green biedt een totaaloplossing voor planten in het toonzaal

Bij Any Green heb je de keuze om planten te huren of te kopen voor jouw toonzaal. Met ons brede assortiment bieden we planten aan die passen bij elke ruimte en smaak. Zo maak je de ervaring voor klanten aangenamer en krik je het imago van je bedrijf op. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Samen creëren we een groene omgeving in jouw toonzaal, waar medewerkers en bezoekers zich thuis voelen.