Artikel Fokus: De ideale partner voor een groene werkplek

Artikel Fokus: De ideale partner voor een groene werkplek

Artikel Fokus: De ideale partner voor een groene werkplek

Onlangs praatte Levi met de redactie van Fokus in het kader van hun uitgave rond Facility Management. Hij had het onder andere over hoe wij met ons team groene werkomgevingen creëren en hoe we op onze manier bijdragen aan welzijn en een persoonlijke touch op de werkvloer.

Klik hier voor de link naar het artikel op Issuu

De juiste planten kopen voor uw bedrijf of kantoor?

De ideale partner voor een groene werkplek

In 2022 worden veel bedrijven geconfronteerd met ‘het nieuwe werken’. Het kantoor is niet langer de enige uitvalsbasis voor onze werknemers, maar dat maakt het belang van een aantrekkelijke werkplek des te groter. Een groen kantoor draagt bij aan een betere luchtkwaliteit, minder stress en zelfs een hogere productiviteit.

Any Green is uw ideale partner en adviseur voor het creëren van een groenere leef- en werkomgeving met een persoonlijke touch.

Wat is Any Green?

Any Green werd in 1996 opgericht door Benoit Pelleriaux en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. Op 1 april 2022 heb ik de fakkel van hem overgenomen, maar Benoit is nog steeds actief betrokken bij de verkoop en fungeert als mijn klankbord”, vertelt Levi Benjamins, CEO van Any Green. “Voor mijn tijd als zaakvoerder heb ik 5 jaar lang onze verkoopafdeling geleid. Ik heb mij dus zeker moeten bewijzen”, lacht hij.

Any Green is doorheen de jaren uitgebouwd van een team van 4 personen naar een hecht team van 25 experts die hun vak dagelijks met een grote passie uitvoeren. We zijn een team dat kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt en onze projecten met de nodige liefde voor het vak en waardering voor onze klanten aanpakt. Hiervoor kunnen we putten uit hun jarenlange expertise, gespecialiseerde tuinbouwopleidingen en/of interne opleidingen.”

Board of innovation kantoorplanten

Hoe gaat het team van Any Green te werk?

“Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het vergroenen van bedrijven en richten ons volledig op de B2B-markt. In de meeste gevallen starten we met een vrijblijvend bezoek aan uw kantoren. Hierbij wordt rekening gehouden met de lichtintensiteit, de sfeer van uw interieur en vanzelfsprekend ook uw wensen. Vervolgens gieten wij al deze factoren samen in een beplantingsvoorstel op uw maat.

Onze grootste focus is het creëren van mooie, leuke omgevingen waarin het welzijn van uw werknemers centraal staat. Ten slotte kunnen wij in een opvolgingsgesprek bekijken of het advies en de offerte voldoen aan uw verwachtingen, of bijgesteld dienen te worden.”

Any Green team aan het werk

Waarom kiezen jullie voor groen?

“Planten zorgen onder andere voor een betere luchtkwaliteit en hogere luchtvochtigheid. Dankzij de betere werkomgeving neemt het ziekteverzuim van uw werknemers af. Bovendien wordt uw werkplek op een esthetische en aangename manier ingevuld. Onze grootste focus ligt op interieurbeplanting en groene decoratie, zowel in als rondom uw kantoren.”

“Planten zijn een onderdeel van het zogenaamde ‘biophilic design’. Dit concept gaat verder dan enkel vergroening, maar draait om de connectiviteit van uw werknemers met de natuurlijke omgeving. Dat kan door te kiezen voor duurzame materialen, grote (dak)ramen met veel natuurlijke lichtinval en met planten voor een groenere inrichting.”

Welke groene oplossingen hebben jullie te bieden?

“Wij bieden zowel levende als niet levende beplanting aan, al dan niet met elkaar gecombineerd in functie van de lichtintensiteit. Deze factor speelt een belangrijke rol bij de keuze voor levende planten aangezien wij steeds een correct onderhoud voorzien met de nodige garanties eraan gekoppeld. Any Green kan ook voor het onderhoud van uw beplanting ingezet worden, als u dat zou wensen.

Bij kunstof artificiële beplanting maken we steeds een selectie tussen de fabrikanten om de meest natuurgetrouwe en kwaliteitsvolle exemplaren te gebruiken in uw kantoren”, voegt Levi toe.

Onze concepten rusten op 4 pijlers:

Decospan interieurbeplanting mos

Waaraan hebben jullie jullie succes te danken?

Any Green heeft haar succes volledig te danken aan de inzet en toewijding waarmee onze medewerkers dagelijks hun werk doen. Onze plantenverzorgers die instaan voor het onderhoud zodat onze planten er steeds mooi blijven uitzien. Onze leveringsploeg die hun taken steeds correct uitvoeren, alsook de leveringen en installatie bij onze klanten tot in de puntjes verzorgen.

Onze verkopers die steeds uitzonderlijke, creatieve concepten uitwerken voor onze klanten. En onze administratieve dienst die steeds paraat staat om alle interne en externe vragen te beantwoorden en de administratieve zorgen op zich te nemen”, concludeert Levi dankbaar.

De juiste planten kopen voor uw bedrijf of kantoor?

Meer blog items