De Chinese Evergreen huren als kantoorplant

De Chinese Evergreen huren als kantoorplant

De Chinese Evergreen huren als kantoorplant

De Chinese Evergreen kent ook de naam Aglaonema Silver Bay. Wilt u deze mooie plant voor op kantoor huren of kopen? Bij Any Green bent u ook daarvoor aan het juiste adres. Een kantoorplant is een hele goed toevoeging aan de sfeer van uw kantoor. Planten doen iets met de uitstraling van uw bedrijf, maar ook zorgen zij voor een betere luchtkwaliteit. Planten zouden zelfs de stress op kantoor kunnen verminderen. Een goede keuze dus om daar voor te gaan! Any Green zorgt voor een optimale groene werkomgeving. Heeft u nog geen groen in uw kantoorruimte, maar overweegt u het wel? Dan helpen wij u graag verder. Het is belangrijk dat u de voordelen en de mogelijkheden ervan ontdekt. Planten zoals de Chinese Evergreen bieden u zoveel mogelijkheden en voordelen.

Over de Chinese Evergreen

De Aglaonema 'Silver Bay' is een bijzonder attractieve bladplant en is geschikt voor een warme kantooruitstraling. Op de groene bladeren ziet u de grote zilvergrijze tekening. Prachtig om de hele dag van te mogen genieten. De mooie Aglaonema is een sterke bladplant, deze komt uit de tropische oerwouden van Azië. De plant heeft het goed naar haar zin in (half) schaduw, niet in de volle zon. Heeft u in uw kantoor een plekje waar niet de hele dag de zon op staat? Plaats hier dan de mooie de Chinese Evergreen. Het is een gemakkelijke plant. Zij groeit erg compact en zal een mooie dichte plant worden. Als u hier ook van houdt, dan is de Aglaonema 'Silver Bay' een goede aanvulling en sfeermaker in uw kantoor.

Groen in uw werkomgeving

Groen in de werkomgeving zou meer gestimuleerd moeten worden. Planten geven u op kantoor erg veel voordelen. Een paar voordelen van meer groen op kantoor:

  • Een groen kantoor draagt bij aan een verbetering van concentratie en geheugen.
  • Het gevolg van eerstgenoemde voordeel is een hogere productiviteit door de medewerkers.
  • Het stressniveau van werknemers wordt verminderd, het kan tot wel 12% worden verminderd (zo blijkt uit onderzoek).
  • Het gevolg van minder stress: minder zieke werknemers, dus een lager ziekteverzuim.
  • Kantoorplanten zoals de Aglaonema 'Silver Bay' zijn ook geweldige sfeermakers. Mensen voelen zich prettiger in een omgeving met groen, met planten.

Deze voordelen spreken u toch ook aan? Ideaal om de Chinese Evergreen op uw kantoor te plaatsen! Binnen korte tijd ervaart u zelf de voordelen. Bij ons kunt u een Aglaonema 'Silver Bay' huren of kopen.

Wilt u de Chinese Evergreen in uw kantoor?

Bent u benieuwd of de Chinese Evergreen (Aglaonema 'Silver Bay') bij u op kantoor past? Neemt u dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden en de verzorging van deze mooie, sterke plant. Meer groen in uw kantoor zullen wij alleen maar stimuleren. Wij begeleiden u hier graag in, zodat u samen met uw werknemers van alle voordelen van groen op kantoor kunt genieten.

Chinese Evergreen huren of kopen?

Meer blog items