Luxe kunstplanten kopen voor je bureau?

Luxe kunstplanten kopen voor je bureau?

Luxe kunstplanten kopen voor je bureau?

Luxe kunstplanten zijn ideaal voor wie een vleugje groen op kantoor wil, maar liever niet instaat voor het onderhouden dat bij planten komt kijken. Luxe kunstplanten zien er bijzonder realistisch uit en zijn moeilijk te onderscheiden van echte planten. Ze zijn ook een goed idee voor donkere bureaus waar levende planten moeilijk zouden gedijen.


Waarom kiezen voor kunstplanten op je bureau?

Luxe kunstplanten hebben geen verzorging nodig

Een groot voordeel van kunstplanten, en de reden waarom de meesten kiezen voor kunstplanten, is dat ze geen onderhoud vereisen. Luxe kunstplanten moet je geen water geven, niet snoeien en niet bemesten. Ze kunnen ook niet getroffen worden door ziektes en je hoeft ze niet te verpotten. Kortom, je kan je aandacht ten volle besteden aan het werk.

Luxe kunstplanten kunnen in volle zon of schaduw

Een andere reden om voor luxe kunstplanten te kiezen, is wanneer er weinig licht valt in het kantoor. Ze brengen een beetje groen binnen op plaatsen waar echte planten moeilijk zouden kunnen overleven.

Een donker hoekje op kantoor of een minder verlichte hal, ze zijn de ideale habitats voor luxe kunstplanten. Bovendien kan je dankzij luxe kunstplanten ook kiezen voor plantensoorten die mogelijk normaal niet zouden kunnen groeien in je kantoor. Is er te weinig licht voor een palm, maar wil je die toch graag plaatsen? Dan kan je opteren voor een kunstplantversie.


kunstplanten op kantoor namaakplanten op kantoor

Luxe kunstplanten stimuleren werknemers

Planten hebben een erg positief effect op de creativiteit en concentratie van werknemers, dat is gebleken uit verschillende onderzoeken. Dat komt enerzijds door de zuurstof die planten creëren, maar vooral door de sfeer die planten met zich meebrengen. Een ruimte gevuld met planten zorgt ervoor dat werknemers zich meer thuis zullen voelen. De omgeving voelt veilig en vriendelijk aan, een onmiskenbare kwaliteit van een goede werkplek. En aangezien luxe kunstplanten er precies zo uitzien als echte planten, brengen ze hetzelfde effect teweeg.

Je investeert met luxe kunstplanten dus niet alleen in het interieur van je bureau, maar ook in het welzijn van je werknemers en in de kwaliteit van hun werk. Luxe kunstplanten gaan lang mee en je verdient ze met andere woorden zo terug.

Luxe kunstplanten zijn moeilijk te onderscheiden van echte planten

Luxe kunstplanten zien er geweldig uit. De kwaliteit en precisie van kunstplanten is er de laatste jaren heel erg op vooruit gegaan. Kunstplanten worden geproduceerd met moderne technieken en met de grootste precisie. Daardoor zijn ze moeilijk te onderscheiden van echte planten.

Luxe kunstplanten worden doorgaans vervaardigd uit onder andere zijde. Dat is een kwalitatief materiaal dat precies zo reageert op licht als levende planten dat zouden doen. Er wordt aandacht besteed aan de kleinste details zodat het geheel er overtuigend uitziet.

Een ruim assortiment luxe kunstplanten

Luxe kunstplanten bestaan in alle vormen en maten. Je kan kiezen voor realiteitsgetrouwe palmsoorten of voor kleinere planten die je in een pot op je bureau kan neerpoten. En alles ertussenin. We bieden een groot aanbod aan luxe kunstplanten. En dat geldt ook voor de beschikbare bloempotten. We hebben voor elk wat wils. Contacteer ons gerust voor meer informatie. We stellen je graag ons assortiment voor.


kunstplanten in shopping center

Bij Any Green vind je luxe kunstplanten voor je bureau

Wil je wat groen in het kantoor, maar zonder voor dat groen te hoeven zorgen? Dan zijn luxe kunstplanten wat je nodig hebt. Ze gaan vanzelfsprekend jarenlang mee, je hoeft ze geen water te geven en ze zien er bijzonder realistisch uit.

Onze experts geven je graag meer informatie over luxe kunstplanten en stellen je ons assortiment voor. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.

Meer blog items