5 x redenen om kunstbloemen op kantoor te zetten

5 x redenen om kunstbloemen op kantoor te zetten

5 x redenen om kunstbloemen op kantoor te zetten

Iedereen wordt blij van bloemen! Een fraai boeket bloemen fleurt iedere ruimte op en maakt een kantoorruimte in een oogwenk levendiger. Ook zijn bloemen verkrijgbaar in allerhande soorten, maten en natuurlijk ook kleuren. U kunt bij elk interieur een passende bloemen vinden, die perfect aansluit bij de kleuren van de omgeving.

Maar bloemen hebben doorgaans één nadeel: ze verwelken erg snel! Indien u bloemen van goede kwaliteit heeft kunnen ze tot wel twee weken blijven staan, maar dat betekent dat u per jaar toch zeker 25 boeketten bloemen dient aan te aanschaffen. Een handig alternatief zijn daarom kunstbloemen en kunstplanten. Deze gaan enorm lang mee en zijn tegenwoordig niet van echt te onderscheiden. Wij vertellen u graag meer over deze leuke en duurzame optie.

Kunstbloemen vergen zo goed als geen onderhoud

Het grootste voordeel van kunstbloemen is dat u geen tijd hoeft te besteden aan onderhoud en plaatsing. U hoeft ze niet te knippen, water te geven en ook niet op een plek te zetten waar het klimaat en de lichtinval optimaal zijn. U zoekt enkel een paar mooie potten of vazen uit, zet ze op de plek die u het mooist vindt en u hoeft de kunstbloemen enkel een paar keer per jaar schoon te maken en af te stoffen.

Kunstbloemen zijn tegenwoordig niet van echt te onderscheiden

Vroeger waren kunstbloemen nogal kitscherig. Het was duidelijk te zien dat het geen echte bloemen waren en het plastic waarvan ze vervaardigd werden trok aardig wat stof aan. Tegenwoordig worden kunstbloemen van fijnere materialen gemaakt zoals zijde, waardoor de bloemen 100% realistisch lijken. Niemand zal het verschil zien tussen kunstbloemen en echte bloemen op uw kantoor.

Kunstbloemen gaan met de tijd mee

Kunstbloemen gaan uitzonderlijk lang mee, het hele jaar door. U hoeft zich niet druk te maken dat ze verwelken of ze te vervangen, omdat de materialen waarvan kunstbloemen zijn gemaakt duurzaam en sterk zijn. Ook de kleur blijft zeer lang behouden en zal niet vervagen of grauw worden. U kunt diverse soorten kunstbloemen kopen en telkens een nieuw boeket creëren, op die manier zorgt u voor diversiteit en kunt u tevens met de seizoenen meegaan.

Kunstbloemen kosten veel minder dan echte bloemen

Een boeket bloemen is relatief goedkoop, maar 25 boeketten bloemen per jaar zijn al direct een stuk prijziger. Hoewel kunstbloemen vanwege de houdbaarheid en de kwaliteit natuurlijk een stukje duurder zijn dan levende snijbloemen, zal de investering zich al snel terugverdienen. Daarnaast kunt u zoals eerder aangegeven het boeket soms veranderen, waardoor het net lijkt alsof u continu nieuwe boeketten aanschaft.

Any Green biedt een ruim assortiment aan (kunst)planten en bloemen

Wilt u eens wat meer kleur op kantoor? En houdt u van bloemen, maar vindt u het ook zo zonde om telkens verwelkte bloemen weg te moeten gooien? Dan is het een leuk idee om eens kunstbloemen uit te proberen. Wij kunnen u diverse soorten op proef geven, zodat u kunt kijken of het inderdaad bij uw kantoorinrichting past. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen aan echte planten en het gehele onderhoud uit handen nemen.

Neem zeker eens contact op met Any Green om alle opties te bespreken.

Meer blog items