Welke kerstboom kiest u dit jaar voor uw bedrijf?

Welke kerstboom kiest u dit jaar voor uw bedrijf?

Welke kerstboom kiest u dit jaar voor uw bedrijf?

Kerst is voor velen één van de leukste en gezelligste periodes van het jaar. En bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom! Kerstbomen evolueerden de afgelopen jaren steeds meer. Zo bestaan er al een tijdje kunstbomen naast echte bomen, dit is vooral voor mensen die met het milieu begaan zijn een prima alternatief.

Ook zijn kunstbomen in veel verschillende maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Zodat deze altijd perfect passen bij het interieur van uw kantoor.

Wilt u liever een levende kerstboom? Dan kan dit ook; wij kunnen verschillende soorten dennenbomen leveren die variëren van klein tot zeer groot. Wilt u uw atrium dit jaar voorzien van een echte kerstsfeer? Dan is er in ieder geval volop keuze voorhanden.

Investeer in de kerstsfeer die bij u past

Ieder bedrijf is natuurlijk anders. Sommige kantoorpanden zijn klassiek ingericht, met veel hout en warm licht. Andere bedrijven gaan juist meer de minimalistische kant op, met strakke contouren en materialen. Voor elk interieur is er een mooie kerstboom die naadloos aansluit bij uw gevoel voor stijl en smaak.

Wilt u een klassieke kerstboom? Dan hebben wij onder andere fraaie natuurlijke kerstbomen en Nordmann-kerstbomen op voorraad. Voor de meer eigentijdse bedrijven kunnen wij diverse echte bomen en kunstbomen aanbieden, beschikbaar in vele kleuren en uitvoeringen. U kunt een kerstboom tegenwoordig ook ophangen, of op een aparte plaats zetten. Alles is mogelijk, informeer zeker naar de mogelijkheden voor uw specifieke wensen.

Op professionele wijze uw kerstboom installeren

Wanneer u eenmaal een kerstboom heeft uitgekozen, dan gaan wij samen aan de slag om deze ook te installeren. Indien u dat wenst, kunnen wij ook de gehele aankleding voor u realiseren. U kunt geheel zelf de leveringsdatum kiezen en de manier waarom de boom wordt geplaatst. Wij kunnen u allicht helpen met diverse stijlen, zodat de versiering perfect past bij de kerstboom en uw bedrijf.

Wij zorgen ook voor veilig vervoer en allerhande extra services

Naast het veilig plaatsen en installeren van de boom, zorgen wij er ook voor dat deze op de juiste manier wordt vervoerd en zodoende intact blijft. Onze producten ondergaan diverse kwaliteitstesten, u kunt er zeker van uit gaan dat de boom mooi blijft gedurende de gehele periode dat deze bij u op kantoor staat. Ook de versieringen worden grondig geïnspecteerd en op veiligheid getest, indien u wilt dat wij deze klus voor u uitvoeren.

Any Green helpt u bij het kiezen van de kerstboom die bij u past

Het kiezen van een mooie kerstboom kan soms nog een lastige opgave blijken, er is immers al zoveel keuze. Any Green levert niet alleen kerstbomen, maar kan u al het werk uit handen nemen. Natuurlijk kunt u uw medewerkers bij het hele proces betrekken, dit zal de kerstsfeer alleen maar ten goede komen. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak, of meer informatie over onze werkwijze en de diensten die wij aanbieden.

Meer blog items