Groen op kantoor

Groen op kantoor

Groen op kantoor

Bedrijven veranderen om de vijf jaar van printer, computer of bedrijfswagen, maar de plantenbakken worden vaak vergeten.
Nochtans hebben planten niets dan voordelen en is de investering beperkt en snel terugverdiend

Blijere medewerkers en dus minder ziekteverzuim:

Almaar meer bedrijven geraken ervan overtuigd hoe belangrijk een aangename en gezonde werkomgeving is. Vooral het binnenklimaat in een kantoorgebouw speelt hier een belangrijke rol in. Wist u dat planten op de werkplek verschijnselen als moeheid, hoofdpijn, hoesten en geïrriteerde ogen met 30% kunnen verminderen? 

Zeg niet zomaar bloempot tegen een plantenbak

Het verzorgen van planten houdt meer in als je er tenminste lang van wil kunnen genieten. Eerst en vooral is het een kunst om precies voldoende water te geven, niet te veel en niet te weinig, elke plant is anders. Hiernaast moet je ook snoeien,
de bladeren afstoffen, voedingsstof toedienen en geregeld ziektes bestrijden

Any Green zorgt voor green happiness!

We plaatsen planten van 20 cm tot 12 m hoog in bedrijven, hotels, binnentuinen, zwembaden, enz. “Samen met onze 16 medewerkers maken we de werkomgeving van heel wat Belgische bedrijven elke dag wat
aangenamer en groener. Dagelijks zorgen 10 van onze personeelsleden voor het onderhoud van zo’n 25.000 plantenbakken in bedrijven verspreid over het hele land,” 

Meer blog items