Kantoorbeplanting met onderhoudscontract

Kantoorbeplanting met onderhoudscontract

Kantoorbeplanting met onderhoudscontract

Wil je graag planten op kantoor, maar heb je geen zin om de planten te onderhouden? Of is er niet genoeg tijd om de planten op je kantoor de zorg te geven die ze verdienen? Onze experten nemen die taak graag van je over. Hieronder vertellen we je alles over kantoorbeplanting met onderhoudscontract van Any Green.

Hoe werkt dat, kantoorbeplanting met onderhoudscontract?

Planten kopen of huren voor je kantoor is een slimme zet. Maar het onderhoud kan veel tijd in beslag nemen. Je wil natuurlijk niet dat je groene collega’s na enkele weken verwelken. Heb je geen groene vingers, dan nemen wij het onderhoud graag op ons.

Bij Any Green kan je planten huren, planten leasen of planten kopen. Koop je een kantoorplantenpakket, dan kan je er optioneel de verzorging bijnemen. Kies je ervoor om de planten te huren of leasen, dan zit verzorging daar automatisch al bij inbegrepen.

onderhoud planten

Wat omvat een onderhoudscontract voor kantoorbeplanting?

Onze professionele plantenverzorgers komen op regelmatige basis langs voor onderhoud van de kantoorplanten. We nemen alle taken van je over, je hoeft dus zelf niets meer te doen, ook geen water geven! Maar wat mag je precies verwachten van onze toegewijde professionele plantenverzorgers?

1. Stiptheid en toewijding

We houden ons aan de afgesproken onderhoudsbezoeken. Punctualiteit is voor ons vanzelfsprekend, omdat we begrijpen hoe belangrijk regelmatige zorg is voor de gezondheid van je planten. Zo storen we ook de normale gang van zaken op kantoor niet.

2. Grondig waterbeheer

We voeren een grondige evaluatie uit om te bepalen of je planten specifieke behoeften hebben. Is tweewekelijks water niet voldoende, dan voorzien we de nodige watersystemen.

3. Bodemanalyse

We onderzoeken regelmatig de bodem om eventuele tekortkomingen te identificeren en ervoor te zorgen dat je planten alles krijgen wat ze nodig hebben om te gedijen. We bemesten wanneer dat nodig is.

4. Licht en omgevingsfactoren

We houden rekening met de lichtintensiteit, het type glas in je kantoor, en zelfs de plaatsing van airconditioning. Die aandacht voor detail stelt ons in staat om optimale groeiomstandigheden te creëren voor je kantoorplanten.

5. Snoeien en onderhoud

Voor grotere planten voeren we snoeiwerkzaamheden uit op strategische momenten om de vorm en gezondheid van de plant te behouden.

6. Zorgvuldige diagnoses en behandelingen

Wanneer een plant kampt met problemen, zoals bruine bladeren of ziektes, stellen we een diagnose om te begrijpen wat er aan de hand is. We bieden efficiënte behandelingen aan om je planten weer gezond te maken. In het geval van een ernstig zieke plant, vervangen we deze kosteloos door een gezond exemplaar, zodat je groene investering beschermd blijft.

Kantoorbeplanting huren met onderhoudscontract: om de twee jaar nieuwe planten

Een van de voordelen van planten huren bij Any Green is dat je om de twee jaar de mogelijkheid hebt om een nieuw assortiment planten te kiezen. Dat stelt je in staat om regelmatig de uitstraling van je kantoor te vernieuwen en je werknemers te verrassen met een frisse look. Als je bent uitgekeken op een bepaalde plant of gewoon zin hebt in iets nieuws, staan we klaar om deze voor je te vervangen. Die regelmatige vernieuwing draagt bij aan een inspirerende werkomgeving en de tevredenheid van je medewerkers.

Een overvloed aan keuzes voor kantoorbeplanting met onderhoudscontract

Bij Any Green heb je keuze te over. Of je nu houdt van groenblijvende kamerplanten, kleurrijke bloemen of statige varens, we hebben de perfecte planten om aan je wensen te voldoen. Als onderdeel van onze service komen onze experts graag bij je langs om de lichtomstandigheden in je kantoor te beoordelen. Hierdoor kunnen we je niet alleen helpen bij het selecteren van de juiste planten, maar ook bij het vinden van de ideale locatie voor elke plant.

Kantoorbeplanting heeft veel voordelen

Planten in je kantoor zijn meer dan alleen decoratieve elementen; ze bieden ook tastbare voordelen voor het welzijn en de productiviteit van je werknemers.

  • Talloze wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de aanwezigheid van planten in de werkomgeving kan leiden tot verminderde stressniveaus.
  • Ook een verbeterde gemoedstoestand en verhoogde productiviteit en creativiteit worden gerapporteerd in studies.
  • Planten creëren een gevoel van rust en welzijn, wat resulteert in gelukkigere werknemers.
  • Dat vertaalt zich in een hogere werktevredenheid en betere prestaties op de werkvloer.
  • En dat allemaal door groen in je kantoor te integreren!

Huur kantoorbeplanting met onderhoudscontract bij Any Green

Overtuigd van de voordelen van groen op kantoor, maar heb je geen zin of tijd om dat groen ook te onderhouden? Dan kan je de verzorging overlaten aan onze experten. We geven de planten water en meststoffen, snoeien wanneer nodig en verzorgen of vervangen zieke planten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer blog items