Wat is een interieurbeplanter? Wat doet die precies?

Wat is een interieurbeplanter? Wat doet die precies?

Wat is een interieurbeplanter? Wat doet die precies?

Planten op kantoor hebben ontzettend veel voordelen. Ze geven de ruimte een positieve sfeer en verhogen de productiviteit en creativiteit van je werknemers. Een interieurbeplanter kan een origineel plan uitdenken om ook jouw bedrijf van een groene toets te voorzien.

Maar wat is een interieurbeplanter precies? Wat zijn de taken van een interieurbeplanter? En waarom zou je moeten samenwerken met een interieurbeplanter om jouw kantoor van planten te voorzien? We vertellen je het hieronder.


Een plan voor planten opmaken

Wil je jouw bedrijf een groen jasje aanmeten? Dat kan op heel wat manieren. Een interieurbeplanter neemt de taak op zich om van jouw kantoor een groene oase te maken. Daar komt heel wat denkwerk en planning bij kijken. Het ene kantoor is het andere niet en dat geldt ook voor planten.

Een interieurbeplanter komt eerst bij jouw bedrijf langs. Samen wisselen jullie ideeën uit en ga je op zoek naar wat de mogelijkheden zijn. Planten kunnen op de meest originele manieren verwerkt worden in jouw bedrijf. De interieurbeplanter zet zijn creativiteit op maximum en zal je zonder twijfel weten te verrassen met een uniek ontwerp. Planten tillen je werkruimte naar een hoger niveau.

De interieurbeplanter houdt natuurlijk rekening met hoe de specifieke ruimtes waarin planten moeten komen georiënteerd zijn. De expert zal dan nauwkeurig planten selecteren die uitstekend zullen gedijen in die bepaalde ruimte. Zo ben je er zeker van dat de planten heel lang in topvorm verkeren.

groene muur

De interieurbeplanter werkt met jou samen

Het plantenpakket wordt opgesteld in samenspraak met jou, de bedrijfsleider. Je kiest samen geschikte planten uit en kan jouw favoriete planten zeker laten verwerken in het ontwerp. Kies je voor tropische palmen of liever planten die jaarlijks bloeien? Of wil je een enorme blikvanger in de inkomhal plaatsen? De mogelijkheden zijn legio. Je kan bijvoorbeeld ook een gigantische plantenmuur laten installeren of het logo van je bedrijf verwerken in een coole moswand.

Natuurlijk kan je ook de plantenbakken kiezen. We hebben een breed gamma stijlen en kleuren beschikbaar die ongetwijfeld in het interieur van jouw bedrijf zullen passen.

Planten in het interieur plaatsen

Eenmaal het plan uitgewerkt en goedgekeurd is, kunnen de planten ook effectief in het interieur geplaatst worden. Dat hoeft niet al te veel tijd in beslag te nemen. We zetten de planten op hun plek en transformeren je grijze kantoorruimte in een levendig geheel.

Schakel de interieurbeplanter vroeg in

Onze grootste tip is om interieurbeplanters zo vroeg mogelijk in te schakelen als je van plan bent om je kantoor een nieuwe look te geven. Dat geldt zeker wanneer je van plan bent om je kantoor te verbouwen of een volledig nieuw kantoorgebouwen neer te poten. Hoe vroeger je de interieurbeplanter bij de plannen betrekt, hoe meer er met planten mogelijk is.

Je kan bijvoorbeeld een grote plantenwand in de plannen verwerken die je werknemers met verstomming zal slaan. Of wat dacht je van een soort moestuin binnenin het kantoor. Stel bijvoorbeeld een roomdivider op met kruiden of met groenten- en fruitplanten. Zin in muntthee? Zo gemaakt! De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

binnentuin

Waarom een interieurbeplanter inschakelen?

Een interieurbeplanter is een echte plantenexpert met originele ideeën. Je kan veel meer doen met planten op kantoor dan je zou denken. Hier en daar een plant in een hoek zetten, is weinig vernieuwend.

Onze interieurbeplanters weten precies welke planten op welke plekken gedijen. Planten kunnen naast elkaar gezet worden en roomdividers vormen of er kan een plantenmuur geïnstalleerd worden. We hebben bij Any Green ook leuke planten waar je zelf misschien niet aan gedacht zou hebben.

Interieurbeplanter nodig op kantoor: Any Green helpt je graag

Kan je bedrijf wel een beetje groen gebruiken? Ben je op zoek naar een interieurbeplanter? Dan hoef je niet langer te zoeken. Bij Any Green helpen we je om van jouw bedrijf een groene oase te maken. We komen graag even langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Samen stellen we dan een prachtig plantenpakket op dat jouw grijze bedrijf terug tot leven wekt.

Dankzij groen op kantoor ziet je bedrijf er niet alleen beter uit, werknemers zullen ook productiever en creatiever aan de slag gaan. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van de voordelen van groen op kantoor.

Meer blog items