Nieuwe trends

Nieuwe trends

Trends zijn overal, en dus ook in onze plantensector. De planten zelf blijven natuurlijk altijd dezelfde, maar er zijn ontelbare manieren om die planten op een leuke manier in het interieur te verwerken. We geven je hieronder graag een korte introductie over de nieuwste trends in de plantenwereld

Trends voor planten op kantoor

G-LINE: akoestisch groen in jouw bedrijf

In grote ruimtes kan de akoestiek wat tegenvallen. Echo’s zijn aanwezig en het kan moeilijk zijn om gesprekken te voeren of telefoontjes te plegen. Je kan de akoestiek in een ruimte verbeteren door meer (stoffen) meubels te plaatsen of gordijnen te hangen, maar nog beter is om planten in te schakelen. Die regelen niet alleen de akoestiek, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit en creëren een aangename werkomgeving.

G-LINE is een echte trend in de plantenwereld. De innovatie collectie van G-LINE bestaat uit met mos bedekte akoestische panelen. Die kunnen cirkelvormig zijn, of de vorm van panelen hebben. Zo vind je gegarandeerd iets wat in jouw interieur past.

En er is veel meer mogelijk dan een groene mosmuur. Door het combineren van meerkleurig en getextureerd mos met kurk en aluminium of stalen frames, krijg je een bijzonder product.


G-Line akoestische mospanelen

Plantwire: trendy zuilen van planten

De meest spectaculaire manier om groen in je bedrijf te verwerken, is de Plantwire. Dat is een hoge, groene zuil vol met planten die zichzelf onderhoudt. Een heuse blikvanger die amper plaats inneemt en zowel werknemers als bezoekers zal weten te verrassen.

Het beste van allemaal: die enorme plantwires onderhouden zichzelf. Ze zijn uitgerust met een eigen irrigatie- en voedingssysteem. Het is ook een fantastische manier om heel wat planten in je bedrijf te plaatsen zonder veel ruimte te verliezen. Elke plantwire wordt op maat gemaakt en kan tot dertig meter hoog zijn.

 Groene zuilen van Plantwire

Roofingreen: voor groene daken en terrassen

Heeft je bedrijf een groot terras of een dakterras dat je graag zou willen aankleden? Dan zijn de trendy Roofingreen-tegels precies wat je zoekt. Het zijn kunstgras-puzzelstukken die je in elkaar kan passen op elk terras. Kunstgras vereist natuurlijk geen onderhoud, maar geeft wel hetzelfde, groene gevoel. Ideaal voor grijze terrassen die je graag wil opfleuren.

We hebben verschillende varianten in ons gamma. Zo zijn er bijvoorbeeld ook kunstgraspuzzelstukken die je aan de muren kan bevestigen. Een muur van gras dus! We geven je graag meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

RoofingGreen kunstgras

Wat is de volgende trend voor planten op kantoor?

Trends komen en gaan. Het is dus goed mogelijk dat er binnenkort een nieuwe trend opduikt in onze plantenwereld. Duurzaamheid zal zonder twijfel een doorslaggevende factor zijn en blijven. Heb je zelf een gek idee om planten op een originele, duurzame manier in je bedrijf te verwerken? We luisteren graag naar je idee! Samen maken we van jouw kantoor een trendy, groene plek.

Any Green volgt de nieuwste trends in de plantenwereld

Wil je jouw kantoor of bedrijf graag aankleden met planten? Dan is er dus veel meer mogelijk dan planten in plantenbakken. De nieuwste trends zijn de akoestische G-LINE-plantenformaties, de plantwires en de groene daken van Roofingreen. En er staan ongetwijfeld al heel wat nieuwe trends te wachten om ontdekt te worden. De experts van Any Green vertellen je met veel plezier over de nieuwste trends in de plantenwereld of naar jouw eigen ambitieuze ideeën om groen op een originele manier in je interieur te verwerken. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.