G-Line: met mos bedekte akoestische panelen

G-Line: g-circles, g-dividers en g-screen!

Wil je meer groen op kantoor? Dan zijn er honderden planten die je op kantoor kan plaatsen. Planten in bloembakken, bijvoorbeeld, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Een van de meest originele manieren om groen op kantoor te verwerken is G-Line. Dat zijn met mos bedekte panelen die niet alleen groen op kantoor brengen, maar ook de akoestiek verbeteren en je kantoor een futuristische look geven.

Interesse in G-line panelen voor uw bedrijf?

Vraag meer info Wij zorgen graag voor een groene werkomgeving.

Wat is G-Line precies?

Bij Any Green kan je terecht voor het assortiment van G-Line. Dat is een innovatieve collectie van met mos bedekte akoestische panelen. Ze zien er fantastisch uit en bestaan in drie verschillende formaten:

  • G-Circles
  • G-Dividers
  • G-Screens

G-Line is een leuke manier om groen in je kantoor te verwerken. Je brengt de natuur naar binnen en creëert professionele of commerciële ruimtes met een groen, duurzaam en hip karakter. Dat komt niet alleen de werksfeer ten goede, maar zal ook indruk maken op bezoekers.

Het grote voordeel van de producten van G-Line is dat ze werken als akoestiek hulpmiddel. De mosplanten absorberen geluid en verbeteren de akoestiek aanzienlijk. En natuurlijk ziet alles er ook fantastisch uit. Mossen zijn veel meer dan kleine, groene plantjes. Ze bestaan in heel wat tinten en texturen. Zo kan je ware kunstwerkjes creëren. De G-Line-producten worden dan afgewerkt met kurken, aluminium of stalen frames. Zo krijg je als klant een product van hoogstaande kwaliteit dat jouw zakelijke omgeving naar een hoger niveau tilt.

De akoestische G-circles op kantoor

De G-Circle is het ideale groene product om een inspirerende werkomgeving te creëren. Het is een cirkelvormig paneel dat volledig bekleed wordt met natuurlijk geconserveerd mos en korstmos. In sommige gevallen kunnen we ook andere planten in de G-circle verwerken. De cirkel wordt uiteraard voorzien van een ophanging, zodat je de G-circle aan de wand kan bevestigen. Het is eigenlijk meer een kunstwerk dan een plant, maar dan eentje die de akoestiek verbetert. De G-circles zorgen voor een stressvrije sfeer op de werkvloer en bevorderen het welzijn van de werknemers.

Je kiest zelf hoe de panelen er precies uitzien. Het metalen frame kan driedimensionaal gemaakt worden en we kunnen ook verlichting voorzien. Ook de groottes van de frames zijn volledig op jouw wensen af te stemmen.

G-dividers: functioneel groen op de werkvloer

De G-divider is eveneens een met mos bedekt paneel, maar dan eentje die op poten staat. In een soort cirkelvorming kader. Op die manier kan je de G-Line inzetten als een ruimteverdeler. Het is een mooie manier om een kantoor op te delen in verschillende bureauruimtes. De werknemers hebben zo een eigen werkomgeving, maar kunnen toch nog met elkaar communiceren. En dat alles tussen het groen.

In tegenstelling tot de G-circle wordt de G-divider langs beide zijden bekleed met mos. Ook dit paneel heeft geluidsabsorberende eigenschappen. Het paneel zelf kan je binnenin het kader van positie veranderen. Je kiest dus zelf hoe de afscheiding precies gemaakt wordt en hoeveel contact er mogelijk is tussen beide kanten langs de G-divider.

Het G-screen: de mix van de G-circle en de G-divider

De G-screens zijn modulaire schermen, een beetje zoals de G-circle, maar dan in een frame met poten. Het is doorgaans ovaalvormig, maar er zijn ook cirkelvormige of vierkante G-screens beschikbaar. Het paneel wordt met mos bekleed en kan louter als decoratie dienen, maar ook functioneel worden ingezet om een deeltje van het kantoor af te zonderen of privacy te creëren.

Je kan bijvoorbeeld meerdere schermen naast elkaar plaatsen om een nieuwe muur in je kantoor te creëren. Ook deze G-screens absorberen geluid en zullen dus de akoestiek op kantoor verbeteren. Wie het extra origineel wil, kan de G-screens ook aan het plafond laten bevestigen. Dat is uitstekend voor de akoestiek en zorgt voor een bijzonder effect. Het is alsof je werknemers in een futuristisch bos zitten te werken.

De combinatie van verschillende mossen laat toe om ook hier echte kunstwerkjes in het leven te roepen.

En wat met het onderhoud van de G-Line?

De G-circles, G-dividers en G-screens vereisen helemaal geen onderhoud. Je hoeft de mossen niet te snoeien, geen water te geven, en ze hebben zelfs geen zonlicht nodig. De planten zijn wel helemaal natuurlijk. Ze worden bewaard met speciale technieken die onderhoud onnodig maken. Extra veel groen op kantoor en dat zonder ook maar één groene vinger te hoeven uitsteken.

Any Green installeert G-Line in jouw kantoor

G-Line is dus een fantastische manier om kunst, groen en design te combineren. Je kantoor krijgt een groene en professionele uitstraling, zowel met G-circles, G-dividers en G-screens, en dat terwijl je ook nog de akoestiek op kantoor op punten stelt. Dat resulteert in tevreden werknemers en een leuke werkomgeving.

Bij Any Green helpen we je graag om je kantoor of bedrijf aan te kleden met G-line! We luisteren naar je wensen en selecteren zorgvuldig G-circles, G-dividers of G-screens die bij jouw ruimte passen. Contacteer ons vrijblijvend en maak een afspraak.