Groen voor bedrijven: wat zijn de mogelijkheden?

Groen voor bedrijven: wat zijn de mogelijkheden?

Groen voor bedrijven: wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u uw bedrijf in het groen steken? Dat kan op zeer uiteenlopende manieren. U kunt natuurlijk een paar planten binnen plaatsen, maar wist u dat Any Green ook complete binnentuinen en terrastuinen aan kan leggen? In dit artikel kunt u meer informatie vinden over onze dienstverlening, hoe wij te werk gaan en wat wij zoal voor u kunnen realiseren om meer groen in uw bedrijf te plaatsen.

De vele voordelen van planten

Planten hebben zo ontzettend veel positieve effecten, dat zowel het interieur van uw kantoor als de gezondheid van uw medewerkers er wel bij varen. Planten geven elke ruimte waarin ze geplaatst worden een serene en kalme uitstraling, daarnaast zorgt de fris groene kleur voor de nodige levendigheid. Daarnaast staan planten er om bekend giftige stofjes uit de lucht te filteren, die de lucht al gauw bedompt kunnen maken. Ook verbetert de akoestiek in een ruimte vaak met het plaatsen van planten, omdat eventueel galmende klanken worden gedempt.

Enkele tips voor het plaatsen van planten op kantoor

Indien u planten wilt plaatsen in uw bedrijf, dan kan dit op veel verschillende manieren. Naast de klassieke wijze kunt u ook opteren voor een verticale tuin bijvoorbeeld. Dit is handig wanneer u niet zoveel ruimte heeft, maar toch een groene additie wilt toevoegen. Ook kunt u een moswand plaatsen, of een mooie grote plant in een atriumtuin. Wilt u graag persoonlijk advies? Dan staat Any Green altijd voor uw klaar.

Een buitenruimte aanleggen: hoe werkt dat?

Er zijn aardig wat bedrijven die over een buitenruimte beschikken, zoals een kleine stadstuin of een terras. In veel gevallen wordt hier helemaal niets mee gedaan, maar dit is zonde! Want juist in zo’n buitenruimte is het prettig vertoeven, als er ook wat groen wordt geplant. Wij kunnen onder meer complete binnentuinen voor u aanleggen, al dan niet met behulp van een architect.

Ook kunnen wij een groene oase op een terras realiseren, of een balkon waar u gebruik van maakt. De planten en bomen dragen niet alleen op esthetisch vlak bij, maar zuiveren ook buiten de lucht. Indien uw kantoor in de binnenstad is gelegen, dan zult u hier absoluut de vruchten van plukken in de vorm van heerlijk frisse lucht. Wij kunnen naast de aanleg van een tuin ook het gehele onderhoud voor u verzorgen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Any Green kan u vele werkzaamheden uit handen nemen

Is het hoog tijd om uw bedrijfsruimte op te frissen? Of wilt u graag uw buitenruimte onder handen nemen? Neem dan zeker eens contact op met AnyGreen. Wij beschikken over een uitzonderlijk ruim assortiment aan binnen- en buitenplanten, die wij op elke denkbare manier voor u kunnen plaatsen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor deskundige onderhoudstips en informatie.

Wilt u graag planten plaatsen maar heeft u geen tijd om de tuin zelf te onderhouden? Dan beschikken wij tevens over diverse onderhoudsplannen en leasemogelijkheden, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het prachtige groen om u heen. Contacteer gerust eens ons team, wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide dienstverlening.

Steek uw bedrijf in het groen!

Meer blog items