Grote kamerplaten voor op kantoor of bedrijf

Grote kamerplaten voor op kantoor of bedrijf

Grote kamerplaten voor op kantoor of bedrijf

Planten op kantoor zijn altijd een goede, gezonde en bovenal fraaie investering. Een strategisch geplaatste plant frist vrijwel elke denkbare binnenruimte direct op, plus draagt ook bij aan een gezonde luchtkwaliteit. Want wist u dat veel binnen planten over uitstekende luchtzuiverende eigenschappen beschikken? Vooral in kantoorruimten is dit absolute pre.

Maar iets dat helemaal goed scoort, is een imposante grote plant. U kunt met aardig wat planten een behoorlijk statement maken, die uw interieur van de nodige extra klasse voorziet. Bovendien zijn planten simpelweg een zeer gemakkelijke manier om een anderzijds allicht saaie ruimte op te fleuren. In dit artikel hebben wij 5 bijzondere grote planten voor u uitgelicht, die u fantastisch kunt plaatsen in ruimten als een atrium of receptie.

1. De gatenplant

De eerste op de lijst is de gatenplant. Deze plant komt oorspronkelijk uit regenwouden in Zuid-Amerika, denk hierbij aan landen zoals Panama en Mexico. De plant dankt zijn karakteristieke naam aan de bijzondere bladeren, welke groot en gevorkt zijn. Het lijkt echt alsof de plant een groene versie van de welbekende gatenkaas is. Deze plan is gemakkelijk in het onderhoud en beschikt over sterke luchtzuiverende eigenschappen.

Gatenplant

2. De bananenplant

Een tweede leuke plant betreft de bananenplant. Deze plant beschikt over een schijnstam, die één voor één nieuwe bladeren voortspruit. De bladeren komen als het ware in opgerolde vorm uit de stam, pas als het blad geheel uit de stam is ontvouwen de bladeren zich helemaal. Het leukste detail is echter, dat deze plant ook inderdaad bananen kan laten groeien! Deze plant kan tot wel 3 meter hoog worden en is daarmee erg geschikt voor grote ruimten.

Bananenplant

3. De palmlelie

De palmlelie is ook bekend onder de naam Yucca. Deze plant heeft een gezellig tropisch uiterlijk en groeit met name in zowel Noord- als Zuid-Amerika en de Caraïben. Deze plant heeft een volle bos puntige bladeren, die echt in alle richtingen uitgroeien. Een beetje een wilde plant, die een ruimte nét dat beetje extra uitstraling meegeeft. De bladeren kunnen erg variëren in kleur, u kunt dus heel gericht een soort uitkiezen die matcht met uw kantoorinterieur.

Palmlelie

4. De geldboom

Eén van de meest populaire grote planten is de geldboom. Hoe kan het ook anders, met deze naam? Deze plant groeit in landen zoals Brazilië, Panama en Costa Rica en is daarmee net als de palmlelie een heerlijk exotische plant. Deze plant beschikt over één of meer smalle stammetjes, die in elkaar gevlochten groeien. De bladeren zijn lang en smal en hebben een fraaie fris groene kleur. Een stijlvolle plant die het zeker goed zal doen in uw kantoor.

Geldboom

5. De kentia palm

Een derde exotische winnaar is de kentia palm. Deze plant komt van origine voor op een eiland ten oosten van Australië (het Lord Howe eiland). Deze palm heeft een flinke bos frisse groene bladeren, welke vanuit meerdere stammen groeien. De kentia palm kan hoogten bereiken tot wel 2,5 meter en staat bekend als een ijzersterke plant die weinig onderhoud behoeft.

Kentia palm

Any Green heeft een enorm assortiment aan prachtige grote kantoorplanten

Dit zijn zeker en vast niet alle planten die uw interieur een directe opkikker kunnen geven. Bij Any Green kunt u terecht voor flexibele mogelijkheden tot het plaatsen van planten op kantoor, in alle denkbare grootten en varianten. Wij kunnen ook het onderhoud geheel uit handen nemen en u zodoende enkel te laten genieten van de weldadige effecten van planten op kantoor. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend en wij maken u gegarandeerd enthousiast over ons grote aanbod aan prachtige planten!

Kantoorplanten huren of kopen?

Meer blog items