De 5 populairste binnenplanten van dit moment

De 5 populairste binnenplanten van dit moment

De 5 populairste binnenplanten van dit moment

Wilt u uw kantoor een andere uitstraling geven, zonder veel moeite of aanpassingen? Een uitstraling die ook nog eens bijdraagt aan de gezondheid van u en uw medewerkers? Overweeg dan zeker een paar planten op kantoor te zetten. Bij ons kunt u deze ook huren, zodat u eventueel ook planten kunt wisselen.

Bijvoorbeeld als het onderhoud te moeilijk blijkt, of de plant niet in de ruimte blijkt te passen. In onderstaande lijst bieden wij vast wat inspiratie: dit zijn 5 planten voor binnen die het in zakelijke ruimten momenteel fantastisch doen.

1. Monstera

De Monstera als kantoorplant

De monstera is een geweldig mooie opvallende plant met een bijzonder uiterlijk: de bladeren van deze plant lijken namelijk net op een gatenkaas! Deze fraaie plant komt oorspronkelijk uit gebieden in regenwouden, denk aan Mexico en Panama.

De monstera beschikt over sterke luchtzuiverende eigenschappen en is zeer gemakkelijk te onderhouden. Een topper voor op kantoor.

2. Kentia palm

Kentia palm huren als kantoorplant

Wilt u graag een exotisch tintje aan uw kantoor toevoegen? Dan is de kentia palm een uitstekende keuze. Deze plant behoort tot de Arecaceae oftewel de palmenfamilie. De kentia palm kent slechts één specifieke plaats van oorsprong: het Lord Howe eiland ten oosten van Australië.

Ook deze plant heeft zeer sterke luchtzuiverende eigenschappen en is zeer gemoedelijk in het onderhoud en de plaatsing.

3. Olijfboom

Olijfboom huren als kantoorplant?

Indien u over een atrium beschikt of misschien een mooie buitenruimte, dan adviseren wij zeker eens over de olijfboom na te denken. Deze prachtige boom brengt uw bedrijf meteen in een mediterraan sfeertje.

De olijfboom is zo’n 6.000 jaar geleden naar Europa geïmporteerd en staat sindsdien symbool voor hoop, vrede en geluk. In warme zomers kunt u misschien zelfs olijven verwachten!

4. Dieffenbachia

De dieffenbachia huren als kantoorplant

De dieffenbachia is een lid van de aronskelkfamilie en komt van origine uit gebieden in Zuid-Amerika. Wist u dat men in Brazilië zelfs gelooft, dat deze plant bescherming biedt tegen negativiteit en slechte energieën?

Ook de dieffenbachia is een mooie tropische plant, die elk kantoor meteen een stuk vrolijker en exotischer maakt. En deze plant is tevens erg goed in het zuiveren van de lucht in een ruimte: perfect in een kantooromgeving.

5. Calathea

De calathea huren als kantoorplant

De calathea is een schitterende plant met een enorme weelderige bos bladeren. Deze plant komt van nature uit gebieden met regenwouden en dan in het bijzonder het Amazonegebied. Deze mooie exotische plant groeit normaliter in de schaduw van hoge bomen, waardoor de plant bat heeft bij een plekje met wat schaduw.

Ook deze fijne plant is perfect voor het zuiveren van de lucht in een ruimte en helemaal niet ingewikkeld te onderhouden. Ook een absolute aanrader.

Any Green kan elk kantoor omtoveren tot een groene oase

Bent u enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie? Bel ons dan gerust om de mogelijkheden voor uw kantoor door te nemen. Wij staan u graag bij met advies, tips en hulp in het onderhoud.
Naast deze planten beschikken wij over haast ontelbare andere soorten en maten, waardoor er voor elke zakelijke ruimte wel een geschikte plant te vinden is. Samen met u kijken we naar uw wensen en voorkeuren en kunnen daarna een paar planten op proef bij u neerzetten. Past het niet? Dan kijken we gewoon samen verder!

Kantoorplanten huren of kopen?

Meer blog items