Geef een plant als relatiegeschenk!

Geef een plant als relatiegeschenk!

Geef een plant als relatiegeschenk!

Wilt u uw zakelijke relaties eens verrassen met een origineel, duurzaam én vrolijk geschenk? Dan is een plantje een geweldig idee. Er is waarschijnlijk niemand op aarde die niet van planten houdt, want deze groene organismen geven ons alleen maar voordelen. Een schone lucht, een kalme sfeer, een verbeterd binnenklimaat en natuurlijk ook zuurstof.

Een plant is daardoor altijd een passend en geliefd geschenk. In tegenstelling tot snijbloemen, kunt u van een plant immers jarenlang genieten. Daarbovenop zijn er zoveel verschillende soorten planten, dat er altijd een plant is die goed in de smaak zal vallen bij uw zakenrelatie. In dit artikel vindt u meer informatie over leuke planten als relatiegeschenk en welke extra’s u nog kunt kiezen.

Er is een passende plant voor iedereen

U kunt planten in letterlijk alle soorten, uitvoeringen en kleuren vinden. Van exotische palmen tot aan bloeiende vetplantjes: voor elke ontvanger kunt u op deze manier een heel origineel en persoonlijk relatiegeschenk creëren. Zowel voor grote organisaties als kleine ondernemers, want een plantje past overal.

Welke planten zijn mooi om te geven aan uw zakenpartners?

Er zijn zeer veel planten om uit te kiezen, maar hieronder presenteren wij u vast de meest populaire planten om te geven als relatiegeschenk. Deze zijn niet alleen zeer fraai, maar beschikken veelal ook over extra fijne eigenschappen zoals het filtreren van lucht. Met name op kantoren komt dit natuurlijk uitstekend van pas.

De gatenplant

Een bijzondere plant met bladeren die ietwat doen denken aan een gatenkaas. Deze plant groeit snel en kan elk interieur in een oogwenk verfraaien. Bovendien zijn kleine gatenplanten zeer voordelig in de aanschaf, waardoor u ook bij een uitgebreid klantenbestand niet te duur uit bent.

De ficus

De ficus bestaat in zeer uiteenlopende vormen en maten, maar deze plant is bijna altijd weelderig met veel bladeren. De bladeren variëren van kleur tussen donkergroen en bijna wit, vaak in combinatie met elkaar. Deze plant past binnen elk interieur; van modern tot klassiek.

De calathea

De calathea is een zeer exotische plant die heel mooi staat in elk interieur. Deze plant heeft ook een grote verscheidenheid aan bladeren: van ovaal en rond tot groen, geel en paars van kleur. De calathea vergt wel wat meer onderhoud dan sommige andere planten, maar is met de juiste voorkennis prima in leven te houden.

De vetplant

Vetplantjes zijn zeer divers en ontzettend leuk om te geven. Deze plantjes overleven bijna alle omstandigheden en zijn daarmee natuurlijk perfect voor op kantoor. Ook kunt u kiezen voor meerdere hele kleine vetplantjes in minuscule potjes: een mooi en uniek relatiegeschenk.

De vrouwentong

De vrouwentong is ook zo’n plant die zeer sterk is en bijna overal overleeft. Deze plant heeft mooie lange bladeren die naar boven groeien, vaak met een gele of witte rand. De vrouwentong zorgt voor wat frisheid in het interieur en kan in zowel kleine als grote ruimten worden geplaatst.

Zijn uw klanten niet zo goed in het onderhouden van planten?

De planten die wij hierboven beschrijven zijn allemaal relatief gemakkelijk in het onderhoud; zelfs de calathea doet het prima als hij maar af en toe water krijgt.

Wilt u echter nog een extra service bieden? Dan kunt u bij Any Green ook speciale onderhoudsabonnementen aanschaffen. Wij verzorgen dan de plant voor u, zodat u of uw relaties alleen maar hoeven te genieten van al het moois dat planten bieden. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Meer blog items