Hippe kamerplanten voor thuis of op kantoor

Hippe kamerplanten voor thuis of op kantoor

Hippe kamerplanten voor thuis of op kantoor

Wilt u uw kantoor eens doen opleven? Dan is het vooral tijdens de lentemaanden enorm leuk om alles om te gooien. Misschien wilt u al een tijdje een mooie nieuwe kleur op de wanden? Of wat meubilair wegdoen en dit verwisselen met meer duurzame en rustige opties? Veel kantoren staan vol met plastic en metaal, dit is op de lange termijn helemaal niet prettig om dagelijks urenlang in te verblijven. Waarom niet wat hippe kamerplanten zetten?

Nieuwe planten zijn de kers op de taart wanneer u uw thuis of kantoor anders wil inrichten. Om u vast op weg te helpen, hebben wij wat informatie voor u verzameld met betrekking tot de diverse opties die planten u kunnen bieden. Van exotische planten tot hoge bomen: bij Any Green zit u altijd goed voor hippe kamerplanten voor zowel thuis als op kantoor.

Populaire kantoorplanten en kamerplanten

Veel populaire kamerplanten voor binnen zijn zowel fraai, als zeer gemakkelijk in het onderhoud. U kunt deze planten op vrijwel elke plek zetten, met uitzondering van plaatsen waar helemaal geen natuurlijk licht schijnt, of juist teveel zon is. Want planten staan in de natuur ook graag een beetje beschut, zodat ze niet uitdrogen.

4x hippe kamerplanten:

Al deze planten beschikken tevens over sterke luchtzuiverende eigenschappen. Dit is met name prettig omdat een gemiddeld kantoorpand over veel apparatuur beschikt. De stoffen die worden uitgescheiden door de diverse apparaten, worden door deze planten effectief gezuiverd.

Op zoek naar de juiste kamerplanten voor uw kantoor?

Prachtige tropische planten en bomen die elke kantoorruimte mooier maken

U kunt ook gaan voor wat meer exotische planten in uw interieur, als u graag een zomers accent toevoegt. Dit is erg leuk in combinatie met zachte tinten op de wanden als crème, lichtgeel, lichtblauw en zelfs grijs. Deze planten zullen dan prachtig afsteken tegen de contrasterende lichte kleuren en de ruimte meteen gezellig maken.

U kunt dan bijvoorbeeld gaan voor de bromelia. Dit is de plant waar ook de ananas onder valt; de plant bestaat uit een mooi kokertje van bladeren waar in bepaalde gevallen een vrucht of bloem uit groeit. De Mexicaanse dwergpalm is een andere mooie optie, want deze plant is bekend door een bijzonder groot aanpassingsvermogen aan diverse omstandigheden. Deze plant zal dus heerlijk lang blijven staan, zodat u er op kantoor blijvend van kunt genieten.

Welke planten zijn extreem gemakkelijk te onderhouden?

Deze vraag krijgen wij vaak binnen; het antwoord is in principe dat de meeste planten die wij bieden heel gemakkelijk zijn in het onderhoud. Sommige planten dienen één keer per week water te krijgen en eenmaal per jaar verpot te worden, andere planten kunnen tot wel vier weken zonder water overleven. Indien u een beetje angstig bent over het onderhoud, dan kunt u dit ook altijd aan ons uitbesteden. Zo heeft u altijd een mooie variatie aan planten op kantoor of thuis, zonder dat u hier groene vingers voor nodig heeft.

Any Green helpt u graag aan een groener en gezonder kantoor!

Of u nu gaat voor kleine planten zoals leuke koraalcactussen en vetplantjes, of juist hele grote planten zoals de drakenbloedboom en de olijfboom: bij Any Green kunt u terecht voor al uw groene wensen. Wij kunnen u adviseren over de beste planten voor elke ruimte, maar ook welke planten goed te onderhouden zijn en hoeveel licht elke plant nodig heeft. Bel ons eens voor een adviesgesprek en wij komen u graag verder informeren.

Meer blog items